Viikon kotimaiset tv-uutuudet: Ensitreffit, Ismo ja Pomo piilossa

ensitreffit_alttarilla_ava_0.jpg

Ensitreffit alttarilla ti 6.9. klo 21.00 AVA

Suureen suosioon kahden ensimmäisen tuotantokautensa aikana noussut Ensitreffit palaa ruutuun uusin jaksoin ja myös täysin uusin kasvoin. Uusien avioituvien sinkkujen lisäksi ohjelmassa on uudet asiantuntijat; ei enää Maaretin sympatiaa, Karin neuvoja ja Mikaelin viisaita sanoja. Rakkautta ja kumppanuutta kaipaavia ihmisiä opastavat tällä kertaa seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen (tuttu myös Trendistä ja Lilystä!), psykologi Tony Dunderfelt ja rakkaustutkija Jason Lepojärvi. Saammeko tältä kaudelta uuden Sarin ja Antin (+vauvan), vai onko luvassa enemmän Pia ja Jussi -pareja? Menin eilen aivan sekaisin, kun ohjelman uusia sinkkutähtiä selatessani huomasin tuntevani yhden sinkuista! Eikö ole aika mieletön idea mahdollisesti löytää oma elämänkumppani tällaisen ohjelman kautta?!

Avausjakso samaan aikaan myös Maikkarilla, muuten jaksot jatkossa vain AVA:lla. Uusinnat keskiviikkoisin, torstaisin ja lauantaisin, sekä jaksot katsottavissa luonnollisesti myös Katsomossa.

ismo_tv5.jpg

Ismo ti 6.9. klo 20.00 ja 20.30 TV5

Maailman hauskimmaksi ihmiseksi valittu suomalainen stand-up-koomikko Ismo Leikola on nyt niin kovassa huudossa, että hän on saanut oman televisio-ohjelmansa. Komediasarja Ismo sai ensi-iltansa Elisa Viihteellä jo viime vuonna, ja sarja onkin ensimmäisiä kotimaisia muille kuin perinteisille televisiokanaville alun perin tuotettuja televisiosarjoja. Samalla Leikolan sarja on TV5:n ”ensimmäinen kotimainen käsikirjoitettu fiktiosarja”, joten Ismo on uraauurtava muillekin kuin vain Ismolle! Kyseessä ei ole dokumenttisarja, vaikka se siltä kovasti vaikuttaa, vaan Ismo on päähenkilönsä tunnettuvuuteen nojaava komediasarja, mikä on tuttu konsepti amerikkalaisille koomikoille (esim. Ray Romano ja Everybody Loves Raymond tai Jerry Seinfeld ja Seinfeld). On se Leikola päässyt pitkälle niistä ajoista, kun hän nukkui osakuntamme sohvalla stand-up-keikan ja kaupungilla vietetyn yön jälkeen!

Uusinnat perjantaisin ja lauantaisin. Sarjan 1. kausi palaa Elisa Viihteen ohjelmistoon marraskuun alusta. Ismo:n 2. kausi saa ensi-illan Elisa Viihteessä 16. syyskuuta.

pomo_piilossa_nelonen.jpg

Pomo piilossa Suomi ke 7.9. klo 20.00 Nelonen

Vihdoinkin ulkomaisen konseptin tosi-tv-ohjelma, jonka alkuperäisestä versiosta olen aina pitänyt, ja jonka kotimaisesta versiosta olen aivan innoissani! Olen monesti miettinytkin, miten tämä idea toimisi Suomessa, ja nyt se nähdään. Ohjelmassa suuren yrityksen toimitusjohtaja soluttautuu oman yrityksensä eri toimipisteisiin näkemään käytännössä, miten työtä tehdään ja yrityksen arvoja ylläpidetään. Yleensä televisiokamerojen läsnäolo on selitetty uudella ohjelmalla aloittelevista työnhakijoista ja harjoittelijoista. Ymmärrän, että tämä lööperi toimii ensimmäisellä kerralla ja tarpeeksi ison ketjun ollessa kyseessä, mutta miten ihmiset menevät samaan halpaan, kun ohjelmaa on jo esitetty televisiossa? Suomessakin on jo vuosia pyörinyt ohjelmasta sekä jenkkiversio että sen Kanadan serkku ja vieläpä aika hyvillä ohjelmapaikoilla. Pomo piilossa Suomi -ohjelman aloittaa ISS:n toimitusjohtaja Jukka Jäämaa.

Uusinnat Nelosella sunnuntaisin ja tiistaisin sekä Jimillä perjantaisin. Jaksot nähtävissä myös Ruudussa.

 

 

 

 

 

Kuvat: AVA, TV5, Nelonen Media.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *