Viikon tv-poiminnat: paljon uusia sarjoja!

yle_supersankarit.jpg

Koulut loppuu, ja kesä on virallisesti alkanut! Tämän huomaa myös television esitystietoja katsoessa, sillä kesäkuun ensimmäisellä viikolla on aikamoista ruuhkaa uusia sarjoja marssitettaessa ruutuun yksi toisensa jälkeen. Osa sarjoista on mukavalla tavalla noin kymmenen jakson pituisia ensimmäisellä kaudellaan, joten ihan älyttömän pitkää sitoutumista ei tarvitse tehdä. Toisaalta myös pitkälle ehtineitä sarjasuosikkeja aletaan näyttää alusta, joten pahemmanlaatuista koukuttumista on myös tarjolla näin kesän (ja lomien) alun kunniaksi!

Batman ma 1.6. klo 20.00 Yle Teema Supersankareista kenties se suosituin ja tunnetuin eli Batman valtaa Yle Teeman kesän arki-illat uskollisen apurinsa Robinin kanssa. Yle Teema näyttää tästä klassisesta 60-luvun tv-sarjasta 1. tuotantokauden kokonaisuudessaan, joten huiman 34 jakson verran saamme kuulla myös klassisen ’same bat-time, same bat-channel’ -lausahduksen! Lauantaina 6.6. nähdään myös Batman-elokuva.

Supersankarit ma 1.6. klo 21.00 Yle Teema Kunnollisen teemaviikon täydentää kolmiosainen dokumenttisarja supersankareista ja niiden merkityksestä amerikkalaisessa kulttuurissa. Dokumentin kaikki osat näytetään perättäisinä arki-iltoina. Torstaina 4.6. nähdään puolestaan oma dokumenttinsa Sankaruuden ainesosat, mikä pohtii supersankaruutta tosielämässä.

mtv3_salaisuuksia_ja_valheita.jpg

Salaisuuksia ja valheita (Secrets and Lies) ma 1.6. klo 21.00 MTV3 Maaliskuussa Yhdysvalloissa ensi-iltansa saanut jännityksellinen draamasarja keskittyy pientä naapurustoyhteisöä ravistelevan tragedian selvittelyyn, mikä paljastaa yhden jos toisenkin asukkaan kaapeista luurankoja. Tämä 10-osainen ensimmäinen kausi on ollut sen verran vakuuttava, että sarja uusittiin jo toiselle kaudelle. Sarjan suurin meriitti on kyllä ehdottomasti 90-luvun lopun unelmapoju Ryan Phillippen tuominen ruutuihimme!

mtv3_ensimmaisen_asteen_murha.jpg

Ensimmäisen asteen murha (Murder in the First) ti 2.6. klo 22.35 MTV3 Tämän uuden poliisisarjan jujuna on yhden rikoksen selvitteleminen kokonaisen kauden ajan, ja tässä 1. kaudessa on 10 jaksoa. Sarjan toinen kausi alkaa Yhdysvalloissa tänä kesänä, joten koukuttua voi ihan rauhassa! Pääosissa nähdään Kevin Hill ja Private Practice -sarjoista tuttu ihana Taye Diggs sekä lukuisista elokuvista ja sarjoista tuttu Kathleen Robertson.

ava_affair.jpg

The Affair su 7.6. klo 21.00 AVA Yksi viime vuoden puhutuimmista sarjoista The Affair oli varsinkin kriitikoiden suosikki, ja se voitti myös muutamia palkintoja. Suomessa tämän Showtimen alkuperäissarjan on voinut jo jonkin aikaa katsoa HBO Nordicilta, mutta nyt myös valtakunnallisilta kanavilta pystyy katsomaan tämän kehutun draamasarjan pettämisestä ja sen seurauksista. Sarjan toinen kausi on odotettavissa myöhemmin tänä vuonna, oletettavissa eri tarinalla.

fox_the_walking_dead.jpg

The Walking Dead ma 1.6. klo 23.15 FOX Suomi Jos et ole vielä ehtinyt tutustua tähän katsojien rakastamaan zombie-apocalypse-sarjaan, nyt siihen on (jälleen) oiva tilaisuus, kun Fox aloittaa sarjan alusta uusintana. Maanantain myöhäsillassa nähtävien uusintojen voisi luulla vetoavan varsinkin lomaileviin nuoriin, ja aikuiset muistanevat sarjan pääosassa olevan Andrew Lincolnin maailman suloisimmasta rakkaudentunnustuksesta Love Actually -elokuvassa!

Tässä vielä muutama lisävinkki:

  • Castle ti 2.6. klo 21.00 FOX Suomi Sarja alkaa uusintana alusta!
  • Täydellinen kesä ke 3.6. klo 22 Uusi 10-osainen norjalaiskomedia kesäisen mökkielämän iloista ja suruista!
  • American Idol la 6.6. klo 19.05 Sub Musiikkirealityn 14. kausi alkaa Suomessa sopivasti pari viikkoa sen jälkeen, kun voittaja on kruunattu…
  • Vampyyripäiväkirjat ke 3.6. klo 0.00 Sub Fantasiasarjan 5. kausi alkaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä
  • Ensitreffit alttarilla USA to 4.6. klo 21.00 AVA Suomi-versio oli hitti, mutta miten iskee jenkkimeininki?

 

Hyvää ja kesäistä tv-sarjaviikkoa kaikille! 🙂

 

Kuvat: 1. Yle, 2-4. MTV Oy, 5. FOX.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *