Villasukat, teemuki ja televisio

Pakkasta ja kylmää ja sisällä hengailua... Viimeviikkoisten otsikoiden perusteella ihmiset eivät kyllä alkuunkaan pidä tällä hetkellä vallitsevasta talvikelistä. Kun auto ei toimi ja junat myöhästelee, ja pihalla on kylmä, eikä mihinkään huvita lähteä, ja kaikki on ihan p**seestä. Varmasti onkin, jos tuo on asenne!

Minusta on ihanaa, kun on viimeinkin lunta ja pakkasta! Pihalla on ihanan raikasta ilmaa, ja luminen maisema saa aina hymyilemään, kun silmät siihen keskittyy. Tuulen ja viiman kanssa keli voi olla aika rasittava, mutta sitten voi ajatella vastapainoksi ihania hetkiä kotisohvalla, kun jalassa on lämpimät villasukat, mukissa höyryää jotain ihanan lämmittävää herkkua, ja televisiosta voi laittaa pyörimään sen oman lempisarjan.

Myönnän reippaasti, että varsinkin viime viikolla tämä pyhä kolminaisuus oli läsnä minunkin elämässäni joka päivä, mutta onneksi olen puuhannut muutakin! Nämä kuvat ovat myös esimerkki siitä, että olen saanut otettua valokuvia päiväsaikaan, kun aurinko on paistanut ja valaissut kodin. Tämä on ehdottomasti yksi plussa kotona olemisessa, sillä talviaikaan kuvaaminen on ihan mahdotonta normaalin päivätyön kanssa yhteen sovitettuna, ja viikonlopuillekin sattuisi yleensä pilvistä keliä. Vaikka pidän talvesta ja pakkasen puraisemista poskista, valokuvaamisen takia odotan kevättä ja pidempiä päiviä.

Kertokaa kommenteissa, mitä teille kuuluu! Olisi ihana kuulla teidän talviselviytymisestä! Onko kotisohva ja tv-sarjat henkireikä teille näin talvellakin? Liian usein blogin kirjoittamisessa unohtuu se alkuperäinen syy Lilyn alustaksi valikoitumisessa: te lukijat ja keskinäinen höpöttely kommenteissa! Otan mielelläni vastaan myös palautetta blogista ja sen sisällöstä, enkä kavahda henkilökohtaisiakaan kysymyksiä. :)

 

Hyvää viikonloppua kaikille! Perjantai, perjantai, viikon paras päivä!

 

 

 

 

Kuvat: The Variety Show.

Kommentit

Kyllä talvi on mukava, vaikka onkin kylmä, välillä. Tänä aamuna mittari näytti -29 ja nyt oli vain -15. Tuntui melkein suojakeliltä. Kyllähän meidän neljä hienoa vuodenaikaa ovat rikkaus eikä rasite, minun mielestäni. Kuinka mukava onkaan näin pakkasilla odottaa kesää! Ja talvesta selviytyy pukeutumalla lämpötilan mukaan. Minä ainakin nautin pakkasista sateisen alkutalven jälkeen.

Maria Hakkala

Nykyään talven tulo kestää todella pitkään, joten lumen ja pakkasen alkaminen tuntuu ihan mahtavalta! :)

Amma
Why you little!!

Pakkanen ja talvi on ihan jees, mutta nyt se sai aikaan autossa 750e:n rempan, eli ei ihan niin jees. Onneksi tuli hankittua uusi takki ja talvikengät välipäivinä, niille on nimittäin ollut kyllä käyttöä! Olisin paleltunut vanhalla risalla takilla jo moneen kertaan ja talvikengät hajosi viime keväänä. Mutta nyt on ollut auvoista! Ulkona saa ihan mielettöman kauniita valokuvia, kun vaan tarkenee ottaa niitä. Kovin kauaa ei täällä vaan tarkene ulkoilla, kun pakkasta oli parhaimmillaan -29 ja siihen meren rannalla aina puhaltava tuuli, niin real feel oli kylmimmillään -42. Silloin ei tullut huvikseen ulkoiltua. Lisäksi patterit ja ilmalämpöpumppu alkaa huutaa hoosiannaa ja joka nurkasta vetää, eli sisälläkään ei ole kovin lämmin. Lattianrajassa kun on noin 15 astetta, niin ei paljon lämmitä, että nokan korkeudella on se +20. Onneksi on pari lämmittäjää ja paksu peitto <3

Sohva ja tv-sarjat kutsuvat erityisen paljon näin talviaikaan, nyt vuorossa vuoroiltoina Sons of Anarchyn kolmoskausi sekä Gotham. Omina sarjoina silloin tällöin pitää vilkuilla Maria Hintikka Liveä, Voice of Finlandia ja SuomiLOVEa.

Maria Hakkala

Se on kyllä ikävää, jos tekniikka pettää, mutta nimenomaan alkutalven alennuksista kannattaa aina satsata valmiiksi kunnon talvivaatteisiin! Tietysti näillä keleillä on onnea asua kerrostalossa, jossa lämpöasiat ovat suhteellisen hyvin kunnossa, ja suoranaista luksusta on auton majailu semilämpimässä hallissa.

Odottelen itse koska saisin taas innostuksen Sons of Anarchy:yn, jotta saisin katsottua sarjan viimeiset jaksot. Jotenkin siihen kaikkeen turtuu, huonolla tavalla. SuomiLOVE saa kyynelkanavat auki kyllä aina, kun sitä katson! Nyt katson kiireellä Netflixistä Elementary:n kolmoskautta, jotta kerkiän hypätä neloskauden matkaan Ruutu.fissä. :)

Ranja
Haavekuvia

Pakkanen ei haittaisi, jos saisi olla sisällä. ;) Minun puolestani täälläkin voisi perua koulut ja työt, jos pakkanen kiristyy yli 20 asteen puolelle. Sohva, sarjat ja peitto ovat täydellinen talvipäivän yhdistelmä.

Maria Hakkala

Mä oon jotenkin nauttinut siitä, että arkipuuhat pakottavat poistumaan säännöllisesti kotoa, mutta toisaalta voisin mieleni mukaan möllöttää myös sohvalla kaiket päivät, joten ehkä olen hiljaa. :)

Sucette
ce petit cœur

Lumi, aurinko ja kirkkaus on ihanaa, mutta kyllä tää +15 asunnon sisälämpötila vähän ärsyttää. Ei täällä paljon lämpimämpää kyllä ollut ennen pakkasiakaan! :D Nimim. nukun kolmella peitolla

Maria Hakkala

Me muutimme edellisestä asunnostamme juuri kylmän sisälämpötilan takia, kun talven tullessa alkoi ahdistamaan jo valmiiksi! Kylmä sisällä ei ole kyllä kivaa. :(

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.