Luovuus

Pinnterest Makeupasikainen

Opin aikoinaan, että on vaan yksi oikea tapa tehdä meikkejä. Itse olen aika arvioherkkä ja kesti se viisivuotta hioa oma kädenjälki ja tekniikka. Meikkaamista vertaan usein maalamiseen ja sivellin on sivellin jokaisessa taiteenalassa. Kasvot on  3D pinta ja antaa kivasti kehittymis haastetta. Se on kokeilua ja kerosten muodostamista. Iho joka muuttuu ja kokee kaikkea elämän varrella vaatii päivitystä meikkituotteille. Niissä varsinkin kuukausikäyttöaika (8M 12M 24M), laadun hakeminen sekä omaan tekniikkaan sopivat tuotteet.

meikkitaiteilija

 

 

Eilen kaupassa oli vanha herra joka sanoin kassaneidille, ettei virheitä saa käydä ikinä. Ei kannata pelätä niitä vikavetoja ja virhemääriä tai vääriä sävyjä. Väriopit, värianalyysit, meikkitekniikoiden opettelu on ajantuhlausta. Oma käsitys kasvojen korostamisesta on juurikin sen omallle naiskasvolle sopivan meikkityylin löytäminen. Sen hakemiseen jotkut käyttävät eri kanavia. Yksi omista lempi naisihanteista on Ylen naiset jotka kertovat mitä tulee seuraavaksi ja muutenkin asiaohjelmien meikkitaiteilijat ovat erittäin onnistuvia loihtimaan naisellisuuden persoonaan sopien. Luonnolisuus on kauneusihanne jota pitäisi vaalia. Meikittömiä päiviäkin pitäisi olla ja sama itsevarmuus säilyä laittautumisesta huolimatta.

Hylätään kaikki mitä ollaan itsellemme opetettu oikeesta ja väärästä tavasta meikata. Teknikkakin päivittyy, niin myös tuotteet ja vaikka se kirpasee niin se lempihuulipuna poistuu valikoimasta ehkä ihan syystäkin. Tosin 80-lukua edustavat rouvat on ainuutlaatuisia ihanuuksia.

Pinnterest
https://www.pinterest.com/makeupasikainen/

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *