Aamupalalla kruasaania
Kuuntelin yhtenä päivänä sivukorvalla telkkarista Sara La Fountainin kokkausohjelmaa. En muista mitä se teki, mutta jollekin tekeleelle satuin kuuleen herkutteluvinkin. ”Tää on tosi ihanaa esimerkiks kruasaanin kanssa.” Ihan sekunnin löi tyhjää tää erikoinen sapuska, mutta sitten valkeni kruasaanin olevan vanha tuttu roissantti. Mysteeriks jääneestä lisukkeesta huolimatta halusin viikonloppuaamulle croissantteja, joten tänään sunnuntaina leivoin niitä! No en tietenkään leiponu. Onkin ikuinen arvoitus, miten purkkiin puserrettu valmistaikina voi olla… hyvää.
Koska en oo fountain, menin perinteisin levittein. Toisessa kruasaanissa oli maamöleidiä, toisessa epämakeesti batö ja tsiis. Olis varmaan ollut ihanaa jos vieressä ois ollu kuuma kafe olee, mut meidän keittiössä valmistuu pelkkä suodatinkafi. Hyviä nekin mukilliset oli.
Eipä tässä tähän päivään sitten muuta, ihanaa sandi-iltaa kaikille!
Wikipedian voisarvi. Mmmmm!