Iltapäiväbrunssi
Tiedetään, ”iltapäiväbrunssi” ei oo terminä ihan kohdallaan. Brunssi on kuitenkin niin tyylikäs sana, että haluan käyttää sitä kattamastani kylmää ja lämmintä, suolasta ja makeeta sisältävästä vappupöydästä.
Meille tuli vappupäivänä vierailulle sekalainen sarja vanhempia, sisaruksia ja lapsia ja pöytä pyrittiin laittaan koreeks. Tarjolla oli nakkeja, kasvispyöryköitä ja perunasalaattia, hedelmäistä juustosalaattia, kinkku- ja kasvistäytteisiä vesirinkeleitä, munkkeja ja suklaata (joka edelliskerralla jäi osalta maistamatta), simaa, kahvia ja kevyesti kuplivaa valkkaria. Meinasin kirjottaa käyttämäni reseptitkin tänne, mutta en jaksakaan. Laitan ne hyvissä ajoin sitten ens vappuna. Kerrottakoon nyt kuitenkin ihan näin puolihuolimattomasti, että kasvispullia (ja nakkeja ehe ehee) lukuunottamatta tein kaikki kokonaan ite.
Ammattitaitoinen ruokavalokuvaajakin pisti taas parastaan: