Ladataan...
Vauva unissani

Mä en ole kamalasti raottanut meijän parisuhdetta.

Lapseni on siis toisen miehen, nykyinen suhde on alkanut tänä vuonna. Aika nopeasti olemme siis edenneet.

Salaisuuksia on esim. se että emme asu varsinaisesti samassa osoitteessa, tähänkin on syy minusta riippumaton.

 

Vauvaprojekti ei ole edennyt koska en ole nähnyt miestäni. Siinä toinen salaisuus. 

 

Koen häpeää kirjoittaessani tähän ns. vauvakuume blogiin näitä asioita jotka antavat varmaan vaikutelman että me emme ole ollenkaan valmiita perheenlisäykselle.Halusin kuitenkin johonkin tästä kirjoittaa.

Mulla on paha aavistus että asiat ei ole hyvin. Mieheni on ollut viime viikosta asti aika etäinen.. siis vaikka on ollut reissussa niin siitä huolimatta outo ja etäinen..

Tänään sitten ilmoitin hänelle että on aika törkeää että ei ole mitään ilmoitellut itsestään ja että en ymmärrä miten voi kohdella toista noin.

Vastaus oli että sori, nähdään viikonloppuna ja jutellaan.

 

Olen siitä asti kun sain tuon viestin hyppinyt seinille.

En tiedä miksi koska olemmehan me useinkin jutelleet ja ei tuo nyt välttämättä tarkoita mitään.. mutta mulla on vaan paha aavistus.

En usko että kysymys mistään pettämisestä yms. enemmänkin pelkään että hän on tullut toisiina aatokseen suhteemme suhteen.

Ja se olisi kyllä aika musertavaa kun rakastan häntä.

Mun on vaikea odottaa kun haluaisin nyt heti tietää.

Ladataan...

Ladataan...
Vauva unissani

Mies joutu äkillisesti lähtemään pois kaupungista viikonlopuksi. Oon niin vihanen että en jaksa ees surra.

Itkin aamulla kun lähtö tuli, en tiedä itkinkö sitä että suhde menee vituilleen vai sitä että otollinen hetki meni ohi, kerrankin kun ovis osui viikonlopulle niin tapahtuu näin.

Mietin välillä kuinka sitoutunut se on tähän projektiin, aion kyllä puhua asiasta kun sopiva hetki tulee.

 

Eilen kp 15 tehty ovistesti ei ollut ihan plussa ja tänään en ole edes testannut. Saatan testata huomenna. Onhan meillä mahollisuus ehkä huomenna tai ma, minä en itse usko että se enää tärppää vaikka sänkyhommiin päästäisiin. Oon kuitenkin iloinen että ovistesti oli suhteellisen tumma vaikka se negaksi vielä lasketaan, ainakin ovuloin kun olen sitäkin joskus epäillyt.

 

Tuli mieleen tänään että olen kerran kokenut ns. aikaisen keskenmenon.

Olin tavannut syksyllä miehen joka oli omien sanojensa mukaan eroamassa ja nainen muuttamassa heidän kodistaan pois. Hän asui vähän kauempana, näimme viikonloppuisin. Eräänä joulukuisena iltana jotenkin vaan tuli aavistus raskaudesta. En ollut vielä silloin ollenkaan tietoinen kierrostani, ovilaatiosta tai edes koskaan elämässäni pidellyt kädessäni raskaustestiä.

Tein testin, se oli haalea mutta näkyvä viiva. En kuitenkaan uskonut että olisin raskaana. Meni pari viikkoa ja soitin neuvolaan. Sain ajan rv 8, joka oli joskus tammikuussa.  Jatkoin elämääni normaalisti, paha olo tuli kuvoihin ja muistan kuinka sinä jouluna oli joulupöydässä oksennuksessa pidättelemistä. Joskus viikko joulun jälkeen tuli vuoto. Tein uuden testin joka oli negatiivinen. Sitten kaivoin testin uudelleen ja ihmettelin että onko tosiaan raskaus ohi vai olenko edes ollut raskaana. Päätin soittaa terveyskeskukseen ja pääsinkin samana päivänä pissatestiin. 

Tulos soitettiin takaisin ja se oli negatiivinen.

 

Nyt papereissa lukee että olen kokenut yhden keskenmenon vaikka todellisuudessa en tiedä mitä edes ajatella asiasta.

Ladataan...

Ladataan...
Vauva unissani

Tää päivä meni tuntemusten mukaan ja ovis ei oman kehon tuntien ole vielä tänään tai huomenna, enemmänkin kallistuu viikonlopun puoleen niin kuin ovislaskurit sanoo. Alan kuitenkin huomenna testaamaan, saa nähä kuin käy.

 

Mitään sänkyhommia ei ole jaksettu harrastaa koska toinen joko menee jo ennen minua nukkumaan tai tulee kotiin mun ollessa nukkumassa. Luulen että on paikallaan pieni lasillinen punaviiniä viikonloppuna jos sänkyyn asti päästään.

Sen sijaan olen keskittynyt terveelliseen ruokavalioon ja liikkumiseen.

Olen myös miettinyt että onkohan joka toinen kuukaus paremmat mahikset tulla raskaaksi, ilmeisesti gynellä voisi käydä tarkistuttamassa miten hyvin ovis tapahtuu kierron eri vaihessa ja näin sais varmuuden siihen että kaikki toimii niin kuin pitää mutta en lähde sille tielle vielä tässä vaiheessa. Kuitenkin on kyseessä aika kallis lysti joten toivotaan että viikonloppuna saatais edes useampi siemen liikkeelle ja mahikset olis vähintäänkin ookoot kierron loppua kohden.

Ympärillä syntyy vauvoja ja raskauksia paljastuu, itse oon jo melkein luovuttanut miehenkin asenteen vuoksi.

Tuleeko meille ensi vuonna ollenkaan vauvaa? Sekin alkanut pelottaa jos meille ei tuliskaan. Onneksi tässä nyt ehtii vielä sitä asiaa työstämään.

Ladataan...

Pages