dpo 8

Menin tekemään pregcheckin raskaustestin. Puhdas nega. Ei kai nyt tässä vaiheessa mitään näkyiskään.. vittu.

Kumminkin.. oli pakko.

Nyt tässä mietiskelen että onkohan dpo oikeasti tota luokkaa. Ensinäki edellinen kierto oli 27päivää. Aiemmat suurimmaksi osaksi 29-30. En tunne ovista mutta tiedän milloin ovis on tulossa. Päivästä en ole varma. Olin laskevinani että se olisi ollut silloin kp 16 eli 24.8 torstai jolloin oltiin sängyssä. Sen mukaan nyt olisi dpo8, voi myös olla että ovis oli päivää myöhemmin. Jolloin dpo7, eikä tietenkään testissä näkyisi mitään. 

Kai mä yritän tolla ovislaskelmalla vakuutella itelleni että olen vaan liian aikasessa.. silti vähän niin kuin toivo meni.

 

Olotila ei ole helpottanut. Sydän hakkaa ja hengästyn kun teen jotain fyysistä, aivan kuten edellisessä raskaudessa alkoi rv 6 hengästyttämään.

Sen lisäksi on närästys ja väsymys sekä vähän etova olo. Rinnat kipeytyneet sivuilta niin kuin aiemmassa raskaudessa. En vain tuota rintojen kipuilua ota kamalan tosissani, oli menee yks kierto tässä vuoden sisään kun menkat oli 4 päivää myöhässä ja rinnat todella kipeät.. silti tuli kuukautiset. Eli en menis vannomaan sen nimeen.

 

Oon niin varma että ne kuukautiset tulee sieltä. Vaikka mitään kuukautisiin liittyviä oireita ei ole. Ehkä olen viisaampi ensi viikon alussa. Ainakin 5 päivää vielä niin tilanne varmasti selviää suuntaan tai toiseen…

 

lueskelen noita forumeita jotka vaan ruokkivat mielikuvitustani…

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *