kp 14 ei vielä ovistestailuja

Tää päivä meni tuntemusten mukaan ja ovis ei oman kehon tuntien ole vielä tänään tai huomenna, enemmänkin kallistuu viikonlopun puoleen niin kuin ovislaskurit sanoo. Alan kuitenkin huomenna testaamaan, saa nähä kuin käy.

 

Mitään sänkyhommia ei ole jaksettu harrastaa koska toinen joko menee jo ennen minua nukkumaan tai tulee kotiin mun ollessa nukkumassa. Luulen että on paikallaan pieni lasillinen punaviiniä viikonloppuna jos sänkyyn asti päästään.

Sen sijaan olen keskittynyt terveelliseen ruokavalioon ja liikkumiseen.

Olen myös miettinyt että onkohan joka toinen kuukaus paremmat mahikset tulla raskaaksi, ilmeisesti gynellä voisi käydä tarkistuttamassa miten hyvin ovis tapahtuu kierron eri vaihessa ja näin sais varmuuden siihen että kaikki toimii niin kuin pitää mutta en lähde sille tielle vielä tässä vaiheessa. Kuitenkin on kyseessä aika kallis lysti joten toivotaan että viikonloppuna saatais edes useampi siemen liikkeelle ja mahikset olis vähintäänkin ookoot kierron loppua kohden.

Ympärillä syntyy vauvoja ja raskauksia paljastuu, itse oon jo melkein luovuttanut miehenkin asenteen vuoksi.

Tuleeko meille ensi vuonna ollenkaan vauvaa? Sekin alkanut pelottaa jos meille ei tuliskaan. Onneksi tässä nyt ehtii vielä sitä asiaa työstämään.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *