kp 28/30

Aamulla heräsin kamalaan menkkajuilintaan. Ja nälkään.Saman tien särkylääkettä, vessaan ja side housuihin. Mitään ei kuitenkaan näkynyt silloin.

Söin ison aamiaisen ja laitoin lapsen valmiiksi tarhaan.

Lähdin kipeen vatsan kanssa ulos kävelyttämään koiraa taaperon kanssa ja siellä olikin talvi. Yöllä oli ollut pakkasta ja tuntui että kesästä mentiin suoraan talveen. Maa oli jäässä. Palelin.

Taapero huusi koko matkan kun en päästänyt rattaista kävelemään. 

Päästyäni töihin vatsa oli ihan kuralla. Menkkamerkki ajattelin. Ensimmäiset kolme tuntia oli kamalan kiireistä, en ehtinyt kuin käymään pikaisesti vessassa. Ja söin jotain pientä aina kun oli mahdollisuus. Loppupäivästä tuli kollega töihin joten aika menikin siivillä.

Päästyäni töistä ajelin hakemaan tyttöä hoidosta jolloin huomasin että rinnat on aivan jäätävän kipeät. Niihin en luota koska kaksi kertaa erehtynyt tekemään testin rintakipujen varjolla- turhaan (joskus aikaisemmissa kierroissa).

Ilta on mennyt rauhallisesti kotona. Menkkaolo ja ripuli menneet ohi eikä näy vielä kuukautisia kylään.

Olo on outo ja levollinen. Niin kauan kuin ne on poissa- on mahdollisuus.

Tein ovistestin äsken ja ihmetys on suuri kun se ei näyttänyt yhtään mitään enää. Se on näyttänyt viikon ajan haamua. Vaikka sekään ei merkitse mitään ovistestissä vaan ollakseen positiivinen sen pitäisi olla kirkuvan punainen. Niin kuitenkin otin sen huonona merkkinä.

Aloin tarkkailemaan woman log-appia tarkemmin. Ainoa huono puoli on se, että olen jättänyt merkkaamatta kesä ja heinäkuunkierrot koska silloin pidettiin kesälomien ja reissujen takia ns. rennomaa yritysaikaa eikä seurailtu kamalasti ovista. 

Joten mitä nyt katsoin minulla on 4 tarkkaa tietoa kierrosta ja ne menee näin;

Maaliskuu kuukautiset alkoi 19.3, kierto 26päivää.

Huhtikuu kuukautiset alkoi 16.4, kierto 30 päivää.

Toukokuu kuukautiset alkoi 16.5, kierto 30 päivää.

KESÄ-HEINÄ ei tarkkaa tietoa.

Elokuu kuukautiset alkoi 11.8, kierto 29 päivää.

Yhdet kuukautiset on välissä heinäkuussa josta on merkintä mutta en muista onko se jälkeenpäin kirjattu muistelma alkaneista kuukautisista vai miten se meni.. silloin kierto on tietojen mukaan ollut 27 päivää.

Epäilen kyllä että olen väärässä tuon maaliskuun ja heinäkuun kiertojen suhteen. Kumminkin tästä voitaisiin päätellä että kiertoni on luultavasti 29/30.

Olin ajatellut tehdä testin torstaina kun on kiertopäivä 30. Mutta nyt ajattelin että ihan turhaan rahaa laittaa likoon jos se onkin negatiivinen. Vähemmän sitä pettyy jos ne kuukautiset alkaa kuin tehdä testi ja innostua sitten pudota korkealta. 

Joten näillä näkymin odotan perjantaihin. Onhan jo tiistai ilta!

Voin kyllä sanoa ihan varmasti että jos ei torstai iltaan mennessä ole tullut kuukautisia niin olen hyvinkin varma mitä se testi tulee näyttämään perjantaina. Yleensä mulla tulee hyvin tarkkaan, ellei päivää aiemmin ne. Toukokuussa oli vaan pettymys kun kp 31 muuttui kp1.

Tämmösiä pähkäilyjä tänään!

Niin ja pulssi lyö tuhatta ja sataa.

Kyllä sitä tuntee ittensä tyhmäksi kun kuukautiset tästä pamahtaakin paikalle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *