KP 5 ovistestejä ja raskaustestejä tilaukseen!

Viime kuussa tukeuduin ebayn ihmeelliseen maailmaan ja laitoin tilaukseen niitä ovistestejä, tosin oviksen jälkeen. Sieltä tuli 10 testiä joista 6 käytin raskauden aikaiseen testaamiseen. Eli turhaa rahan tuhlausta.

 

Päättelin että jos yritetään tässä kierrossa (erimielisyyksiä tauon pitämisestä miehen kanssa,itse olen valmis uuteen nousuun) niin ensi viikolla olisi ovis. Noin kp 17 näyttäis laskurit. Ja testaamiseenhan ei millään riitä ne 4 jäänyttä testiä joten päätin tilata suomalaiselta sivustolta lisää niitä.

7 kpl ovistestejä + 2 kappaletta raskaustestejä kaupan päälle.

Sen lisäksi 2 raskaustestiä lisää (en tiedä miksi)

Ja foolihappoa.

Ja huomenna menen ostamaan greippimehua. Haha. Voi luoja. En olis uskonut tän päivän tulevan. Noh kaikkee pitää kokeilla.

Mulla on ristiriitaset fiilikset. Jotenkin tuntuu et tää kierto menee perseelleen (riidellään koko ajan) ja sitten ens kierrosta tärppää!

 

No sanotaan yksi asia, kävi miten kävi minä en testaa perkeleen raskautta ennen kuin on kp 32 koska mulla tulee kuukautiset vasta kp 31 nykyään. Turha hötkyillä. Niin ja minkään tason raskausoireita en ala kehittelee päässäni.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *