Tämän hetkinen tilanne

Vauva haaveissa, piinapäivät.

Elämme kiertoni päivää numero 20. Olen palellut ja kärsinyt närästyksestä tänään ja eilen. Salaa toivon, että nämä olisivat raskausoireita. Olen ollut kerran aiemmin raskaana ja silloin en osannut epäillä mitään ennen kuin tein testin, oireet oli niin lieviä että ne olisivat voineet olla ihan mitä tahansa muuta.

Olen jo puolisen vuotta kirjoittanut womenLog-nimiseen appsiin kiertoni. Ja se onkin ollut varsin mielenkiintoinen ohjelma. Nimittäin kiertoni on ollut aika pitkälti ensimmäiset 4kk 30päivää pitkä. Sen jälkeen tuli kierto joka oli 27päivää, toinen kierto joka oli 29 ja taas 30 päivää. Nyt sitten jos noista lasken keskiarvon niin se olisi 29,3. Joten olenkin nyt päätynyt pysymään tuossa 30päivän kierrossa.

Ovulaatiota en ole tässä kuussa jostain typerästä syystä testaillut. Lähinnä siksi että testejä oli oviksen aikoihin viime viikolla vain yksi tallessa ja aiemmin joskus 3 vuotta sitten kun otin ne käyttöön niin tuntui että en koskaan saanut kunnon ovista bongattua. Ja se sai aikaan paniikin, että entä jos en ovuloi mut kappas, olinkin sitten yhtäkkiä raskaana. Raskautta toki yritettiin silloin pidemmän aikaa..

Tässä mieheni työmatkojen takia saimme tehtyä ns. talletuksia kiertopäivänä 16 joka on kaiken järjen ja oman kropan tuntemusten mukaan aika lailla ovis. Tai sitten ovis on ollut päivää ennen tai jälkeen. Uskon kuitenkin mahdollisuuksiini. Tuon päivän jälkeen ovis tuntui kyllä selvästi olevan ohi. Ennen ovista kp 11 ja kp 12 tuli myös talletettua mutta niitä en nyt niin kamalasti usko tässä tilanteessa auttavan..

Joten jännätään nyt sitten tuonne kp 29-kp30. Itselleni lupasin että en tee testejä ennen kp 31.

Aiemmassa raskaudessa olin jotenkin epäuskoinen että olisin raskaana. Odotin kuukautisten alkamista sunnuntaille joka olisi ollut kp 29, kun ne eivät alkaneet päätin vielä hetken odottaa. Tiistaina kp 31 alkoi heräämään epäilykset koska silloin kiertoni oli aika pitkältä 28 ja harvoin yli sen.. En kuitenkaan halunnut pettyä taas vaan odotin. Kunnes ke iltana kp 32 alko toden teolla ihmetyttää. Aamulla matkalla töihin kävin apteekista nappaamassa testin ja tein sen pikasesti tauolla työpaikan vessassa.

Yllätys oli suuri kun kaksi punaista viivaa oikein paloi testissä käännettyäni sen ympäri. Pelon ja itkun sekaisin tuntein mietin kenelle soittaisin ekana. Soitin ekana lapsen isälle joka oli reissussa ja sitten parhaalle ystävälleni.

Myöhemmin tuli toki tehtyä vielä cb:n se +/- testi ja myöhemmin cb:n digi. Oli vaikea uskoa sitä koska oireita oli niin vähän.

 

Nyt sitten olen tämän 6kk aikana ehtinyt kaksi kertaa tehdä nega testit ennen kuukautisia ja sitä pettymystä en halua kokea. Joten jännityksellä odotan!

 

Lucy

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *