Hauras välitila on paras ja pahin

is it cool that I said all that? 
is it chill that you’re in my head?
’cause I know that it’s delicate

Kun on todella isosti ihastunut ja ihastustaan näkee sen verran, että jotain olisi mahdollista kehkeytyäkin, on se äärimmäisen hauras ja heiveröinen ”will they-won’t they” -välitila yhtäaikaa parasta ja pahinta.

Parasta on se, että mitä tahansa voi tapahtua. Mitä tahansa! Ehkä sovitaan treffit jo ensi viikolla. Ehkä se kertoo tunteistaan. Ehkä olen rohkeampi ja osoitan kiinnostusta suoremmin. Katson syvälle silmiin ja hymyilen kohti, en väistä katsetta. En ujostele. Eikä se toinenkaan ujostele.

sometimes when I look into your eyes
I pretend you’re mine
all the damn time
’cause I like you 

Pahinta on se, että mitä tahansa voi todellakin tapahtua.

Ehkä sen toisen kiinnostus lopahtaa. Tai oma. Kaikki on kuin kananmunankuorilla kävelyä, jännittynyttä hiippailua. Ehkä vastaan tulee joku vielä ihanampi? Ehkä jompikumpi sanoo jotain väärää, joka pilaa kaiken tai ainakin vie fiiliksen ja flow’n niin totaalisesti, että edessä on paluu lähtöruutuun – pois siitä hauraasta välitilasta, jota niin vaivalla rakennettiin ja ylläpidettiin.

we can’t make 
any promises now, can we, babe? 

Itsehän onnistuin torpedoimaan tämän hauraan ja minun tapauksessani erittäin lupaavan välitilan Hyvän Miehen kanssa noin kuukausi sitten. Olimme edenneet siihen pisteeseen, että Hyvä Mies saattoi jonkin tekosyyn varjolla koskettaa minua, ja samoin huomasin itsekin tekeväni ihan spontaanisti. Halaukset olivat pitkiä ja lujia. Kunnes… Istuttiin pubissa iltaa porukalla, puhuttiin armolahjoista, ja minä menin möläyttämään, että mulla on ehkä naimattomuuden armolahja. Hyvä Mies ei katsonut minua silmiin koko loppuiltana ja vetäytyi vähän kauemmaksi tuolissaan.

Olisin voinut potkaista itseäni. Minä ja suuri suuni! Nyt olen palannut takaisin lähtöruutuun, missä halaukset ovat lyhyitä, eikä Hyvä Mies enää hakeudu seuraani tai kosketa minua ohi mennessään.

’cause I know that it’s delicate
isn’t it? isn’t it? isn’t it? isn’t it?
isn’t it?  isn’t it? isn’t it? isn’t it?

d e l i c a t e  

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *