Ladataan...
With Veronika

Heippa

 

Siitä onkin jo useampi viikko kun viimeksi kirjauduin blogiini sisään. Kaiken joulukiireen ja stressin keskellä, ei blogin pitäminen tuntunut enää mieluisalta ja päätinkin ottaa siitä hetken taukoa. Uudenvuoden jälkeen paine arkeen palaamisesta hyppäsi kuitenkin pilviin, koska minulla ei ollut mitään tietoa mitä teen kaikki tulevat päivät? Ei ollut enää lukiota, enkä ollut saanut itselleni töitä. Ei mitään pakollisia aikatauluja. Pelkkiä päiviä, joihin tarvitsin ohjelmaa. 

Tammikuu kului pääosin kotona sairastaen keuhkokuumetta ja työhakemuksia lähetellen. Turhauduin usein, kun olin käyttäny monta tuntia hakemusten laittamiseen joka päivä, mutta mistään ei vastattu yhtikäs mitään. Tuntui kuin olisin jämähtänyt paikoilleni ja se sai minut aika surulliselle tuulelle, eikä mikään tuntunut onnistuvan. Kotona sängyssä makaaminen, työhakemusten selaaminen ja salilla käynti tuntuivat olevan ainoa päivän ohjelmani. 

No miksen käyttänyt aikaa blogin pitämiseen? - Suoraan sanottuna kynnys uuden postauksen tekemiseen kasvoi joka päivä. Blogiin tarvitaan kivoja kuvia, inspiroivaa tekstiä, sekä hyviä ideoita. Jatkuvan alakuloisen olon keskellä niitä ei yrittämälläkään saanut aikaiseksi. Rakastan blogien lukemista ja tykkään myös oman ylläpitämisestä, mutta aina siihen ei vain into riitä. Oikeasti kunnioitan bloggaajia, jotka päivä toisensa jälkeen saavat upeita postauksia aikaiseksi ja omistautuvat harrastukselleen/työlleen 100%!

Kaikkien tunnelien päästä alkaa lopulta loistamaan valoa, ja voin kertoa että nyt kaikki alkaa sujumaan jo paremmin :). Haen tänä keväänä Arkkitehti koulutukseen ja askartelen jo ennakkotehtävien parissa! Olen löytänyt hyvän motivaation opiskelua varten, mikä varmasti on saanut minut jälleen pirteäksi. Varsinaista työpaikkaa en ole vielä saanut, mutta muutamia keikkaduuneja onneksi on luvassa. Ja mikä parhainta: joka päivä aurinko paistaa vain pidempään ja kaikki muutkin ihmiset alkavat olemaan pirteämpiä! :)

 

 

  

 

Hame/Gina Tricot

Paita/BikBok

Sormus/Lindex

 

Love Veronika

Ladataan...

Ladataan...
With Veronika

Huomenna se päivä koittaa, nimittäin saan viimein ylioppilaslakin päähän! Apua jännittää hirveästi :D... Aamulla suuntaan keskustaan hiustenlaittoon & sitten on kiiruhdettava koululle. Vaikka en useampaan kuukauteen koulunpenkillä olekkaan istunut, on vaikea ymmärtää että nyt tämäkin taival on tullut päätökseensä. Joillekkin lukiosta pääsy ei tunnu olevan kovin suuri juttu, (vähän hävettää myöntää) mutta minulle lukio ei ollut kauhean helppo xD. Olen kuitenkin ylpeä itsestäni, kun sain lukion purkkiin, vieläpä ihan ok papereilla.

Minun juhlani vietetään vasta lauantaina, joten huomenna voin ottaa vielä ihan rauhallisesti & latautua lauantaita varten :). 

Tässä vähän esimakua juhlalookistani!

 

 

Hyvää viikonloppua teille & onnea muillekkin ylioppilaille ♡!

 

Love Veronika

Ladataan...

Ladataan...
With Veronika

Heipsan!

Nyt on avattu joulukalenterin ensimmäinen luukku & Snapchatissa on fiilistelty Suomen Joulukuun starttausta! Täällä mun blogin puolella vuoden viimeinen kuukausi alkaa kuvainspiraatio-postauksella :). Itse alan jo olemaan aika täpinöissäni joulusta & minua jännittää tulevan viikonlopun ylioppilasjuhlat!

Hyvää joulun odotusta teille & palaillaan taas pian ylppärimeiningeissä! ♡

 

Kuvat : We Heart It

 

Love Veronika

Pages