Joensuun muistelua

Moi! Olen palannut takaisin Tampereen arkeen ja vihdoin alkaa labrat olla loppurutistettu, ensi viikolla pitäisi viimeinen, varsinainen NGS-ajo olla. Sitten on enää itsänäistä kirjoittelua ja työnhakua…

Ennen kuin päivitän tämän hetken kuulumisia, laitan nämä kivat Joensuun kuvat, etteivät unohdu. 🙂 

IMG_3599.JPG

Syömme yleensä sekä Otolla että Revyllä aamu/iltapalaksi näitä Friggsin maissi-siemen-kakkuja. Helppoa, hyvää ja viljatonta (+maistuu muillekin)! Näitä saa kivasti maustettua esim. maapähkinävoilla, yrteillä tai juustolla. Vaikka näissä on muutenkin merisuolaa, Otolla on merisuolahiutaleita, jotka tuovat hyvin lisämakua.

IMG_3714.JPG

Valokuvaajilla on harvoin hyviä kuvia itsestään. Revylle uskalsin antaa Canonin ja ihan edustavia ja kivan luonnollisia kuvia tuli. 🙂

IMG_3613.JPG

Myös gluteenittomia karjalanpiirakoita tuli paistettua muutaman kerran, nam!

IMG_3759.JPG

Revyn kanssa emme ole niin kovia kokkailemaan / ruokahifistelijöitä kuin Otto. Tämä täyteläinen yrttiranskankermaan tehty pippurikanakastike ja jasmiiniriisi oli kyllä ihanan selkeää ja herkullista herkkujen ja hyvän viinin oheen. <3

IMG_3746.JPG

Viiniä, suklaata ja kunnon sims4 ilta! ^^

 

IMG_3834.JPG

Lopuksi kävin vielä BITAn (biologien tapaaminen) alkufiilistelyissä ja pääsin jatkobileissäkin pyörähtämään, vaikka en ollut itse tapahtumaan ilmoittautunut. 🙂 Muuten kyllä olisin jäänyt vielä su asti ja ollut mukana, mutta piti kyllä palata omaan arkeen, alkaen maanantain valokuvauskurssilta ja lauantaina oli hyvä ajokeli.

 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Mieli Matkat

Ystävät & tacot <3

 

Avokadopastaostoksista jäi toinen täydellinen iso avokado ja sain loistoidean tacoiltaan ja omaan sovelluun guacamoleen! Etenkin kun toinen hyvä ystäväni Revy tuli Joensuuhun ja kutsuimme hänet hengailemaan ennen kuin vaihdoin majapaikkaani hänen luokseen. Tacoilta on jo meidän juttu. 

IMG_3619.JPG

Myös Otolle sopi hyvin vähän raikkaampi versio guacamolesta kaiken suklaan ja kahden maissilastupussin tasaajaksi. Tähän siis muussasin ison kypsän avokadon, puristin limen mehut, sekoitin 2-3dl 10% rasvaista Arlan lempi turkkilaista jugurttia, ripottelin sopivasti merisuolahiutaleita, rouhin pippuria, silppusin tuoreyrttejä (thaibasilika, minttu, persilja) ja ripottelin vielä hieman cayennepippuria. Tuli aika menestys ja riitti dippiä toisen naposteluun tarkoitetun tacopussin kera! 😀

IMG_3646.JPG

IMG_3631.JPG

Koska viljattomat tortillat ovat usein liian paksuja/pieniä/kalliita ja tavalliset tacot olivat loppu, teimme tacovuoan. Se olikin herkullista vaihtelua ja helpompi syödä lautaselta kuin murskaantuvat tacot.

IMG_3644.JPG

IMG_3654.JPG

Syön joka päivä jotain jälkkäriä/suklaata, etenkin Otolla. 😛 Taas oli kaikille mignonmunat pääsiäisen jatkoksi ja ”pahinta on alivarustautua”… 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Mieli DIY