Koska ulkonäöllä on väliä
En koskaan ajatellut, että olisin jotenkin ”visuaalinen ihminen”(tähän on kai joku parempikin sanailmaisu mutten saanut nyt päähän). Tänään kuitenkin, kun keittiötasolla valmistui kaksi jugurttiannosta, huomasin että oh yeah minähän olen. Katsoin kauhuissani kun toisen kupin sisältö möyhättiin yhdeksi vaaleanpunaiseksi mössöksi, kun itse asettelin manteleita oikeaan kohtaan, ripotin kookoslastuja vain toiselle puolelle, ettei jugurtti jäisi liikaa lisätäytteiden alle. Vadelmajugurtin päälle valuttamani luonnonjugurttikaan ei peittänyt vaaleanpunaista väriä kokonaan, vaan valui nätisti reunoille. Eikä lusikkaa tietenkään kuulu tökätä annokseen, ennen kuin se on kuvattu. Tarkkaa.
Mutta niin, miten teillä? Onko väliä miltä syöminki näyttää vai voiko esim juusto olla höylättynä kinkun päälle eikä päinvastoin? Sekoitatteko raejuuston ja sosekeiton ennen syömistä?
-Vilma K.