Ladataan...
Voi taivas

Valjastin oman sieluni 53 vuodeksi, tehdäkseni tänne pallolle kokonaan uuden taivaankannen, sekä auringon. 

Toki en ihan yksinäni. Mutta tuolla ylemmillä tasoilla olin aivan yksin! Mestariulottuvuuksissa Ei nimittäin ole ruuhkaa! Noup.

Teen huikeita energianvaihtoja. Liikutan kokonaisia maailmoja. Pystyn mihin vain tahdon. Riippuu siitä sielusta ja sen kierrosta, kuka istuu vastapäätä! Tällä planeetalla Ei ole toista, joka osaa tämän työn yhtä hyvin kuin minä. 

No, mm jenkeissä tämän alan huiput ovat arvostettuja. Suomi nyt herää aina vasta kun on jo liian myöhäistä. Täällä vallitsee tietynlainen henkinen laiskuus. Todella! 

Joten, uudet hinnat ja uudet tuulet. Mikäli haluat vielä aidosti kokea uniikkia hoitoa taikka tulkintaa, minut tavoittaa nro 045 664 04 11! Soita, niin jutellaan lisää.

Ihanaa tulevaa kesää!! 

Mia

Uusi kultainen aika! 

Ladataan...

Ladataan...
Voi taivas

Pidän jatkuvasti asiakkailleni energianvaihtohetkiä. Niissä vaihdetaan se vanha uskomus uuteen joka todella on haitallinen! 

Mihin sä uskot?

Uskotko että rahaa saa vain kovalla duunilla? Että rakkaus pitää ansaita? No, no noyyy.. !

Se ei nimittäin ole totta edes. Mä hölmö uskoin tohon vuosia, vaikka sisäinen ääneni kuiskaili että asia on Miakulta juuri päinvastoin!

Kunnes sitten eräänä päivänä annoin luvan hyvälle ja päästin irti vanhasta. Ja, loppu on historiaa ♡

Saat juuri sitä mitä ja mihin uskot. Se voi olla enää pienestä kiinni. Sun oma menestys ☆☆☆

Jos kiinnostaa kuulla lisää, soittele 045 664 04 11 ja jutellaan lisää ☆

Terkuin Mia

Tee oma tarinasi.

Jokaisella on mahdollisuus ♡

Ladataan...

Ladataan...
Voi taivas

 

Aikoinaan uskottiin aivan käsittämättömiin uskomuksiin! Eikö? 

Osa uskoo niihin vielä tänäänkin. Suurin osa kuitenkin on vain mielikuvituksiemme tuotetta, jotka ovat imeytetty jo mieliimme äidinmaidossa. Osa haitallisia, osa ok.

Jotkut pelottevat ns maailmalopuilla, jotkut sillä että Taivas putoaa niskaamme?! No just. Ei putoa, eikä maailmanloppua tule. Ainakaan sellaista, mitä pelotellaan. Muutenkin olen sitä mieltä, että kaikkinainen pelottelulla tökkiminen on epäterveellistä!! Ihan suorastaan sairastuttavaa meille ihmisille, ja eläimille! Saisi jo loppua. 

 

Olen taas työni ytimessä ja näkijätulkintoja varattavissa helsinkiin nyt seuraavasti:

14-15.10 vkl

21-22.10 vkl

28-29.10 vkl

Hotelli Clarion ja numeroon 045-664 04 11 soittaessasi saat lisätietoja kaikesta mitä askarruttaa, sekä tarkemman osoitteen ♡

Samoin päivitetyiltä sivuiltani infot: www.miakuusisto.fi 

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tulkintaan! Muuten olen normaalisti arkisin tavattavissa tampereella tammelanpuistokadulla tai puhelimitse/skypen kautta. 

 

Tässä tällaista pohdintaa tänään, ja katsellaan koska teen seuraavan. 

Rauhallista loppuviikkoa ja pus!

Mia ☆