Parasta lasagnea ikinä!

MisterChef teki viikko sitten lasagnea tyylilleen uskollisena eli kaiken IHAN itse alusta lähtien.

Lasagnelevyjen teko oli tosi kiehtovan näköistä: ensin taikina, sitten taikinasta pitkiksi, ohuiksi levyiksi, niiden jauhotus ja kuivatus, keittäminen ja sitten vasta latominen vuokaan bechamel-kastikkeen ja tomaattikastikkeen kanssa. Mies teki ”siinä samalla” myös erillisen quorn-version kasvissyöjälle.

Kotikokkimme on tehnyt lasagnea alusta asti ennenkin, mutta tällä kertaa auringonpilkkuja oli juuri oikea määrä ja planeetat olivat erityisen hyvässä asennossa, koska lasagnesta tuli aivan taivaallisen hyvää. Söimme neljästään kertaistumalta melkein kulhollisen (tästä tuli myös Pikkuihmisen lempiruoka) ja quorn-versiotakin verotettiin kiitettävästi jo ensimmäisellä istunnolla. Olisipa tätä aikaa tehdä useamminkin (siis onneksi ei ole, terveisin kolesteroli)!

Ps. Oli meillä salaattiakin!

koti ruoka-ja-juoma ajattelin-tanaan hyva-olo