Hyvässä mekossa on taskut


Hyvässä hameessa on taskut! Ei siksi, että niissä kantaisi tavaraa, vaan siksi, että kädet on ihana laittaa välillä turvaan. Miten niistä tuleekin jotenkin sellainen kotoisa olo. Täysin ymmärrän morsiamia, jotka tahtovat hääpukuunsa taskut (ei, en ole menossa naimisiin vieläkään, Merita 😂).


Tätä Papun mekkoa mun piti ihan vaan käydä katsomassa ja sit päädyinkin ostamaan sen (taskuilla oli selvä osuus ostopäätökseen). Se sopi tosi hyvin mun siskon luo, heillä on sellainen 60-luvun punatiilinen omakotitalo, jossa on sisällä paljon puuta ja viherkasveja. Mä melkein häviän tohon kirjahyllyyn mekkoineni!

Olen pitänyt itseni minimalistina, mitä tulee visuaalisiin asioihin, ja sit huomaan, että mitä kauemmin olen tätä tiliä pitänyt, sitä värikkäämmäksi se muuttuu. Ja se on ihanaa! Olin ennen niin musta-valko tai ennemmin ihan vaan musta.

Tää mekko on ihana, mut miksi olen niin huono pitämään mekkoja talvella? Lämpöleggarit ois täällä alla just about yhtä paksut kuin mun tän hetkiset lempifarkut (jotka on oikeasti lähinnä muovia, sellaset nahkaisen näköiset ja muuten ainoa kunnolla keinokuituinen vaate, joka mulla on käytössä). Mietin, et mikä siinä on vaikeaa ja totesin, et mekot vaan näyttää NIIN paljon paremmalta, kun nilkat ei ole mustien sukkien peittämät. Mut mistä löytyis tarpeeksi paksut, oikeasti vaalean ihon väriset sukkikset? Any ideas?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *