Laadukkaita alelöytöjä


Alennusmyynnit. Ennen ne oli kauheen jänniä: että mitähän sitä nyt löytyy, halavalla! Lopputulos oli usein hetken huumaa, kun löysi jotain aika kivaa ja melkein sopivaa tosi edullisesti. Ja tuliko näitä ”tää sopii sitten kun vähän laihdun” -löytöjä pidettyä?

Aika usein ne meni kirpparille parin käytön jälkeen tai sitten jo ekassa pesussa pilalle. Silti nuorempana määrä korvasi laadun. Kunnes kaapit täyttyi tavarasta ja silti ei ollut koskaan mitään päällepantavaa.


Kävin viikonloppuna pitkästä aikaa pörräämässä kaupungilla ja huvikseni alennusmyynneissä. En löytänyt mitään. Eikä tullut edes sellaista oloa, että olisin tahtonut sovittaa jotain.

Random aleostosten sijaan seuraan Instassa ja tilaan uutiskirjeitä  muutamilta kotimaista yritystä, joiden vaatteista pidän. Heidän alennusmyyntinsä tutkin tarkkaan. Tämä merinovillatunika on täydellinen ja löytyi @aarrelabel -merkin alesta. Tämä menee kesäisin mekosta ja talvisin puserosta ja on ihanan laadukkaan oloinen. Tällaisista alelöydöistä tulee nykyään hyvä mieli.

Kuvassa on myös lisälämmikkeenä käyttämäni COS:n pitkä villamekko, sekin aikanaan tehty alelöytö. Se oli ennen mekko, jota minun ei tullut pidettyä, koska korkea kaulus saa sen näyttämään päällä vähän liian muumimaiselta jopa minun makuuni. Leikkasin mekon edestä auki ja ompelin siihen kaksisuuntaisen vetoketjun ja nyt mekko on täydellinen lämmittävä välikerros talvitakin alla. Ja auki jätettynä toimii sisätiloissa villatakkina.

Aika kivoja, minipuolisia löytöjä, jotka kestävät materiaalinsa ja ajattomuutensa takia aikaa ja käyttöä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *