Loving Relove

 

Tein ihanan miniekskursion Töölön Reloveen. Selailin rauhassa rekit läpi ja juttelin samalla siskon kanssa puhelimessa. Tällä kertaa ei mukaan tarttunut mitään, mutta pelkkä katselukin on aina yhtä hauskaa.

Siirryin myymälästä kahvilan puolelle ja tilasin ison kupin earl greytä ja palan tryffelikakkua. Se oli juuri niin hyvää, miltä kuulostaa! Yksi parhaista
kakkupaloista, mitä olen ikinä syönyt. Tänne pitää siis tulla myös kakkuhullun siskoni kanssa, joka sanoi puhelimessa, että ”olisin tilannut just samaa”.


Töölöntorista muuten näyttää muodostuvan Helsingin virallinen laatumuodin kirppiskeskittymä: siellä näytti olevan nykyään myös vintage-UFF ja joku toinen, pienempi kirppiksen näköinen myymälä. Harmi, että huomasin nämä vasta, kun piti kiiruhtaa kotia kohti.

Ensi viikollla olisi ihana käydä vaikka työpäivän päätteeksi Fredalla olevassa Relovessa. Ja ehkä joku päivä tsekkaamassa myös ne Töölöntorin muut myymälät.

Ja kun nyt hyvistä laatukirppreista puhutaan, niin pitää mainita vielä Fredalla oleva Preporté ja Iso Omenan Vestis (ihan mun suosikki). Lapsille taas löytyy vaikka mitä Kumpulan entiseltä Vekarakirppikseltä, nykyiseltä nimeltään Kumpulan Helmi.

Näitä tuntuu nousevan nyt niin valtavaa vauhtia, etten pysy perässä. Oisko sulla vinkata hyviä kirppareita, josta tekee laatulöytöjä? Ilmianna siis sun lempikirppis tai kerro, tykkäätkö yleensäkään ostaa käytettynä?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *