Miten tehdään maailman parhaat korvapuustit?

Korvapuustit ovat ikiklassikko, mutta nekin kaipaavat joskus hieman päivitystä. MisterChefin testaava keittiö oli viikonloppuna taas vauhdissa ja pyöräytti kaksi aivan yhtä hyvää klassikkopäivitystä: toisen bostonkakusta ja toisen perus-korvapuusteista. Miten siis tehdään maailman parhaat korvapuustit?

No, käytetään tosi paljon voita taikinalevyn voiteluun, mutta se tärkeämpi salaisuus on fariinisokeri. Ei siis täytteeksi kanelin ja voin kanssa normisokeria, vaan reilusti fariinisokeria. Ala urheilla jo nyt, sillä näistä tulee tuhti olo.

Bostonkakun täytteeksi laitettiin voin, fariinisokerin ja kanelin lisäksi myös itsetehtyä omenahilloa. Sitten näillä täytteillä tehdyt korvapuustitaikinarullat ladottiin pystyyn, voideltiin ja paistettiin.

Voilà. Maailman parhaat korvapuustit. Taivaallista.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *