Pikkuihmisen yksivuotisjuhlat

One-year-old toddler!
Taaperomme on yksivuotias!

Vauvasta taaperoksi

Näitä yksivuotisjuhlia kelpaa muistella. Jo se, että Pikkuihminen täyttää vuoden, on aivan huima juttu! Se, että saatiin ystäviä ja sukua juhlimaan meidän kanssa #koronakevät -meiningin jälkeen, on aivan ihana bonus. Kiitos kaikille paikalla olijoille, olette ihania. Ja sori, kun kaikki jutut jäi kesken, nähdään paremmalla ajalla pienemmällä porukalla!

Itse tehdyt juhlaruuat

Juhlista ylijääneitä ruokia riittää: MisterChefin pahin pelko on ennen juhlia, että ruoka loppuu kesken. Ei ole ikinä loppunut, vaikka kaikki on todella herkullista! Tällä kertaa kaikki keksit sentään saatiin syötyä itse bileissä. Sanon niitä crack-kekseiksi, koska ovat niin addiktoivia. Tässä feta-pinaattipaistosta, joka oli tehty kapeaan, suorakulmaiseen piirakkavuokaan. Tosi kaunis, ruokaisa ja maukas piiras!

Touhukas taaperomme

Pikkuihminen on vauhdikas, yksivuotias taapero. Hän rakastaa kaikkea, mitä keittiön ja vessan vetolaatikoista löytyy, tykkää näprätä naruja ja maistella kaukosäätimiä. ”Juoksen niin kovaa, ettei äiti meinaa ehtiä perääni. Olen utelias, mutta hieman varauksella suhtaudun joihinkin uusiin asioihin, ennen kuin ne tulevat tutuksi. Lempijuttujani on napata isän rillit, väännellä ja vähän viskoakin niitä. Olen myös äärimmäisen näppärä pihimään puhelimen vaikka taskusta, jos näen siihen tilaisuuden. Mallailen hiusten harjausta, hampaiden harjausta ja avustan äitiä imuroinnissa. Vierastan vähän, mutta en lasten seurassa. Olen määrätietoinen ja vauhtia rakastava.”


The Little One is now one-year-old toddler with extreme speed and interest towards anything not-toy-like. She is curious and very smart. Learns by mimicing and runs SOOO fast! She definitely has a sense of humour and loves to expand her territory given the chanse to run freely. What she doesn’t like? Hats. And sunglasses. All else goes. 💕

Lots of leftoverfoods from The Little One’s one-year-old party, yammee! All the savoyry food prepared by MisterChef was so good that people didn’t eat much cake. So now we have to down 20 people’s worth of cake today! Here feta-spinach pie, one of my favorites! .

Was wonderful to celebrate this one-year-old with friends and family in the sunshine. The party was perfect after this long period of not seeing anyone.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *