Vappuviikonlopun herkkuja
Oijoi, mitäs täällä tapahtuu!! Mansikat tulivat ihan yllättäen. Nämä ovat tietysti vielä Espanjasta, mutta ihan hyvän makuisia olivat! Niitä kotimaisia kultapalleroita odottaessa… Näitä me syötiin ihan pelkiltään ja dipattiin maito- ja valkosuklaaseen.
Tästä ei ruoka paljon kauniimmaksi (tai herkullisemmaksi) voi muuttua! Parempaa se olisi ainoastaan Välimeren rannalla auringonlaskua katsellen. MisterChefin ”jonkinlainen Marinara”-pasta. Niin ikävä Italiaan. Jos pitäisi valita ainoastaan yksi maa, jossa pääsisi käymään koko loppuelämänsä ajan, olisi mun valintani Italia. Ruoka, maisemat, meri, lämpö, ihmiset… Se maa on vaan niin kaunis ja monimuotoinen: etelä on ihan eri maa kuin pohjoinen. Aina löytyy jotain uutta. Ja sehistoria! En edes aloita 😂. Josko jo ensi vuonna taas pääsisi reissuun! Mies kyllä hemmotteli meitä ihanilla klassikoruuilla koko pitkän vappuviikonlopun. Terveisin, not getting thinner anytime soon piste com. –
Tarte tatin on klassikko. Maistuu erittäin hyvälle Jymyn vaniljajäätelön kanssa.
Mitä teillä syötiin vappuna?
—
While waiting for World’s best strawberries aka the smaller, sweeter Finnish ones, we dipped these red goldies into chocolate and ate with very good appetite. Tarte satin is one of our all-time favourites, always good with proper vanilla ice cream.
We were pampered with good food all weekend. MisterChef’s ”some sort of Marinara” pasta from sunday dinner. I so miss Italy. I want to eat this overlooking the Mediterrian sea, looking at a colourful sunset! Maybe next year? <3