Ristiäispäivä päätetty, Nimi hukassa, Korviketta pullosta!

Heipat!

Luonnoksissa  on ties kuinka monta tekstiä keskeneräisenä, tämä kone jumittaa aina kun yritän kirjoittaa ja sitten loppuu se -oma hetki- niin jää testit julkaisematta! Kirjoitan nyt lyhyesti kun tämä jumittaa ettei jää taas kesken.

Meille syntyi typy 17.4 yrittäjän vaaapäivänä eli sunnuntaina mitoin 4005gr. ja 50cm.

DSC_0357.JPG

 

 

 

”Sain” synnytyspelkoisena kokea myös sen luomusynnytyksen. Esikosta kokemuksena kiireellinen sektio ja Pippurista imukuppisynnytys.

Synnytyksen kesto oli reilut kaksi tuntia joten se oli ohi ennenkuin kerkesi kunnolla panikoitumaan. 😀

Meillä on ristiäiset 22.5. sunnuntaina. Pidetään yhteiskemut; vauvan ristiäiset ja Pippurin 2 vee-kemut! SUUNNITELMIA ON, TOTEUTUSTA EI. VIELÄ. 🙂 KIIREEN TEEN TAAS.

Nimi puuttuu. Tai niitä on liikaa yhdelle lapselle. Eikä sataprosenttista yhteistä suosikkia. Kompromissi nimiä kyllä muutama. Katotaan käykö niinko Pippurin ristiäisissä, että Isäntä kuulee kolmannen nimen vasta kastetilaisuudessa. Unohdin kertoa että otetaan kolmas nimi, koska Isäntä ei ollut paikalla kun pappi sitä kysyi. (Isäntä oli vieraiden kanssa rannassa odottamassa meitä.)

KORVIKE. Kirosana. Kolmas lapsi. En anna periksi. Olen loistoäiti vaikken täysimettäisi. Olen päättänyt sen, että jos vauvan maha kestää, mun ei tarvitse vilautella tissejäni puistossa tuulta peläten, että voin kokea olevani riittävä. Että voin sanoa täysimettäneeni 4kk. Noup.

Protestoin. Esikon kanssa 4kk vain mun maitoa. Maidonkerääjiä, suihkutissejä, sammasta, tissit halki, ihottumaa, sitruunaa, rasvaa, huono rintapumppu, hyvä rintapumppu, kuorosota-1,5vrk:tta ilman vauvaa kerrallaan-kamala kipu. ei mikroa-kattilassa lämmitettiin pakastettu maito. ”kaikki hyvä katoaa äidinmaidosta jos lämmittää mikrossa” jne.

Pippurin kanssa 1v 2kk imetystä. ”Ei se

DSC_0655..JPG

ota pulloa, tuu kotiin” Näinkin meni välillä.

Nytkin voi käydä ettei vauva hyväksy pulloa aina, mutta fakta on se että töissä on välillä käytävä ja hoitajalla pitää olla mahkut syöttää vauvaa. Jos en heru pumpulle enää kauaa niin korviketta vaan. Jes. Psyykkaamista. 🙂

Eilen Isäntä antoi korviketta pullosta. Tunsin syyllisyyttä. Tässä olis maitoa ja annan antaa pulloa. Mutta kun nyt tarvii opettaa .

Pippuri on melkein kaksi vuotta ollut mukana kun käyn pissalla tai suihkussa. Ja lähes kaikkialla muuallakin. Lapselle on helpompi ja muillekin, tietää että henki ei lähde jos on hetken ilman äitiä. <3

 

Niin ja sitten vielä se pikkuhomma. Olen tehnyt Esikolle ja Pippurille laulut. Pippurin laulun tein ristiäisiin mennessä. Nyt en tiedä kerkiänkö tai ennemminkin; saanko aikaiseksi. Säveltä olen vähän haeskellut kitaralla ja tallentanut puhelimen muistiin. Pitää alkaa kuuntelemaan niitä pätkiä, jos alkais sanatkin löytymään kuin lennosta 😉

 

 

 

 

suhteet oma-elama lapset vanhemmuus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *