Korona-ajan deittailu

Tiedättekö sen tunteen kun nettideittaillessa kohdalle osuu se oikeasti kiinnostava henkilö? Hän jonka kanssa haluaisi tavata ja päästä vaihtamaan kunnolla ajatuksia, mutta sitten muistatte että tapaaminen tulee olemaan haasteellista, sillä yhä useammat paikat ovat kiinni.

Olen tottunut käymään ensitreffeillä leffassa. Ennen leffaa on hetki aikaa jutella ja kuulostella haluaako toista enää myöhemmin tavata uudestaan. Sitten menette leffaan ja leffan jälkeen on hyvä liueta paikalta jos alkaa tuntumaan, että yhteistä keskusteltavaa ei vain kertakaikkisesti ole tai vaihtoehtoisesti voi jatkaa iltaa toisiinsa tutustuen esimerkiksi ruoan merkeissä.

Toinen mieleiseni vaihtoehto on mennä huvipuistoon. Samalla pääsee näkemään toisen luonteen ja heittäytymiskyvyn selkeästi. Esimerkiksi menimme exäni kanssa Linnanmäelle ja houkuttelimme toinen toisemme kokeilemaan Kingiä. Sitä 75 -metristä vapaapudotustornia. Näköala tornin huipulla ollessa oli mitä kaunein mutta yhtäkkia laite aloitti hurjan syöksyn takaisin maankamaralle. Nauroimme kippurassa laitteesta päästyämme ja silloin tiesin, että siinä hän nyt on, minun tuleva miesystäväni.

Nyt tilanne on toinen, ravintolat ja leffateatterit pysyvät kiinni, eikä huvipuistotkaan näin talvella olisi muutenkaan auki. Kysymys kuuluukin, mitä tehdä korona-ajan ensitreffeillä? Jotain tekemistä olisi hyvä olla, mutta sellaista jonka lomassa kepeä jutustelukin onnistuu.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *