Siinä se sitten ammottaa tyhjillään!

Siinä se sitten on ja ammottaa tyhjillään! Mitäköhän siihen keksisi? Sängyn yläpuolella on kullaksi maalattu kipsikehys. Kehyksen kipsiosat on liimattu seinään kiinni. Kehys on maalattu kullanväriseksi ja tällähetkellä sisäpuoli on vain seinän valkoinen pohjamaali, muuten makuhuoneen seinät ovat tapetoitu. Luonnovalkoinen tapetti missä on hentoja kultaraitoja, sellainen ajaton vanhanhengen tapetti.

Kehys2.jpg

En halua että makuhuoneen tapetti määrittelee sen väriskaalaa ja tyyliä. Huonekalut rajoittavat jo aika lailla sisustuksen tyyliä. Haluan vaihtaa makuhuoneen tyyliä ja ilmettä silloin tällöin mielen mukaan.

Olen kokeilut sitä sun tätä kehykseen. Valokuvia kehyksellä ja ilman, yksi ja useampia kerralla. Jotenkin eivät vaan siihen istu. Olen raahannut matkoiltani kotiin kaikenlaisia koristehärpäkkeitä, mutta mitään niistä ei oikein säväytä.

Kehys4.jpg

Idea mistä koko homma lähti, oli se että näin jossain sängynpäädyn joka oli tehty samalla syysteemillä.  Kehyksen sisällä oli sama tapetti kun sen ympärillä, mutta väritykseltään toisin päin. Eli jos seinän tapetti oli valkoinen missä punaisia ruusuja niin kehyksen sisällä oli sama tapetti punaisena missä valkoiset ruusut.  Nyt vaan en jotenkin löydä sopivaa tapettia kehikkoon. En halua lähteä vaihtamaan makuhuoneen tapettia, sillä rakastan sen ajattomuutta. Oli silloin muuten kovan työn takana löytää klassisen ajatonta tapettia.

Siinä se sitten vieläkin ammottaa tyhjyyttään!

 

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *