Kesäloma kolmessa päivässä. Day 2.

Synttäriyllätyksiä ja lisää synttäriyllätyksiä!

Perjantaina oli tarkoitus pakata kissat autoon ja matkata Poriin. Yhteisen suunnitelman mukaan perjantai-ilta vietetään kissojen kummitädin (joo, heillä on semmoinenkin :)) luona ja lauantaina sitten suunataan Kirjurinluodon Arenalle piknikille jazzkonserttiin. Mutta luvassa olikin astetta parempi koti-ilta! Ihmettelinkin hiukan kun Miehellä, joka yleensä miesten tapaan matkustaa kevyesti, oli niin paljon tavaraa…

Perillä meitä odotti kylmä valkoviini ja lämmin sauna. Mainio kesäyhdistelmä! Saunan jälkeen seuraamme liittyi vielä ystävän uusi ihastus, ja pääsimme yhdessä nauttimaan Miehen meille kokkaamasta illallisesta. Kampasimpukoita avocadopedillä kera shampanjan! Sitten Beef Wellington ja uunijuurekset, tietty punaviinin kanssa. Ja vielä marenkimarjajälkkäri ja kahvia! Tässä vaiheessa ruokaöverit olivat jo sellaiset että tilanne muistutti aikalailla Joulua, joten oli ihan luonnollista että lahjojakin oli kuin Jouluna! Ihanat pitsistä valmistetut korvakorut (reisu – tuotemerkki, kannattaa katsastaa!), pullo Bollingeria (Nam!), japanilainen valurautainen teepannu ja monta pakettia ihanaa irtoteetä! Ja sitten, Miehen lahja, voi elämä! Kahdet (!!) kengät! Moottoripyöräilyyn jo kaksi vuotta himoitsemani ajokengät joita ei ole saanut tilaamallakaan Suomeen (en vieläkään tiedä miten nämä ovat maahan tulleet, hmmm?) sekä syksyä varten niin ihanat CK kiilakorolliset kävelykengät! JEE! Lahjojen saaminen on ihanaa! Ja yllätykset vasta ihania ovatkin! Kuitenkin onnistuneiden lahjojen saamisessa ehkä parasta on se, että niistä huomaa kuinka hyvin läheiset minut tuntevat, ja että he ovat oikeasti uhranneet lahjan miettimiseen aikaa ja halunneet ilahduttaa minua.

friends.jpg

 

Kaiken ihanuuden ja lahjojen keskellä kaikkein onnellisin olin siitä että sain juhlia synttäreitä yhdessä Miehen ja ystävän kanssa. Ja eritoten siitä, että ystävällä on uusi rakas! Toimituksen blogissakin pohdittiin pohdittiin saako ystävän unohtaa kun uusi rakkaus astuu kuvioihin. Kummankin osapuolen täytyy joustaa kun elämätilanteet muuttuvat! Vaikka ystävät ovat kalliita, on uudella rakkaudelle annettava tilaa. Ei pidä loukkaantua jos vastarakastuneet näkevät vain toisensa. Ja silti, ei mikään kuitenkaan oikeuta huonoon tai välinpitämättömään käytökseen ystäviä kohtaan.

Ruusunpunaisin ihanuusystävyyshalipusuterkuin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *