Resepti kesäbluesiin

kissaterapiaa2.jpgMakasin eilisen päivän sängyssä jääpussi naamalla. Viisaudenhampaan poisto aiheuttaa epämukavuutta joka on kuitenkin kestettävissä melko helposti. Silti sängyssä maatessa ensin mieleen hiipi ahdistus. En pääse salille ja kuoharitreffit ystävän kanssa piti perua! Voi kyynel ja itsesääli. Varsinkin näin kesällä, jolloin ahnehdin tekemistä ja kokemista. Tuntuu että jokaisesta päivästä pitäisi nauttia erityisellä tavalla, nähdä kaikki, ehtiä kaikkialle kun vielä on kesä! Silloin jossain vaiheessa yleensä joko mieli tai ruumis muistuttaa, että välillä olisi myös rauhoituttava.  Psyykkasin itseni ottamaan pakollisesta lepopäivästä kaiken irti. Reseptini oli tällainen:

kissaterapiaa1_0.jpg

  • Panadol 500 tarvittaessa.
  • TV:stä Fast and Furious (ihan sama mitä elokuvassa tapahtuu jos siinä on nopeita autoja ja Vin Diesel. Tai no, Vin Diesel riittää hätätilassa ilman autojakin).
  • Kaksi kissaa, joista toinen käsivarren ulottuvissa rapsutettavana ja toinen vatsan päällä lämmittimenä.
  • Muussattua avokadoa, josta saa paljon energiaa kun ei juuri muuta pystynyt syömään. Plussana kaikki omegat ynnä muut terveysvaikutukset.
  • Puoli litraa lakritsikermajäätelöä ilman minkäänlaisia fyysisiä terveysvaikutuksia, henkisiä sitäkin enemmän.

kissaterapiaa3.jpg

Sama resepti (Panadol valinnaisena) toimii melkein jokaiseen vaivaan sydänsuruista urheiluvammoihin. Jos toipumisessa menee useampi päivä, voi reseptiin lisätä kissojen kanssa erittäin hyvin toimivaksi todetun laserpointterin. Toivottavasti kesäsi sujuu ilman toipilaspäiviä tai synkistelyjä. Jos kuitenkin kesäblues tai flunssa iskee, kokeile näitä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *