Parempi sitruuna-mascarponemunakas

 

Juhannuksen jälkkäristä jäi yli mascarponea, joten sekoitin sen aamiaisella munakkaaseen. Raastoin sitruunaa raikastamaan ja heitin perään ripauksen suolaa. Paistoin miedolla lämmöllä ja käänsin rullaksi. 

 

Ainoat ainekset jotka ostan yleensä luomuna on viini ja kananmunat. Jotenkin luomumunista tulee vain parempaa ja kuohkeaa, laittaa ne sitten mihin tahansa. Ja luomuviini maistuu rypäleisemmältä kuin muut viinit. 

 

P6221023.jpg

 

Munakkaasta tuli superpehmeää ja maukasta. Joskus maanantaiaamu yksinkertaisesti vaatii ripauksen luksusta!

 

P6221022.jpg

P6221039.jpg

 

  • 2 luomumunaa
  • sitruunankuorta
  • 2 rkl mascarponea
  • ripaus suolaa

 

Mukavaa alkuviikkoa – sateisesta säästä huolimatta! 

 

hyvinvointi hyva-olo ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.