ARVONTA + Jurlique spa Turussa

We love sundays

 

Olen oppinut käymään säännöllisesti kasvohoidoissa - moni kosmetologi onkin neuvonut, että etenkin näin vuodenaikojen vaihtuessa kannattaa hoitaa kasvot sekä kotituotteet kuntoon. Talviaikaan kun kasvot kaipaavat erilaisia tuotteita ja hoitoa kun kesäisin. Syksyisin ja keväisin käyn aina kasvohoidossa, muuten taas silloin kun kasvot tuntuvat tarvitsevan puhdistusta tai kunnon kosteutusta ja virkistystä. Siksi olinkin iloinen, kun sain sopivasti lokakuussa kutsun uuteen Jurlique Spahan Turkuun. Pop up -spa sijaitsee DOTS:in yläkerrassa, ihanien sisustustuotteiden ympäröimänä. 

 

 

 

Hoidon alussa sain sujahtaa lämpimän peiton alle. Hoito alkoi kunnon puhdistuksella, dekolteen aluetta unohtamatta. Erikoista Jurliquen tuotteissa, oli se että tuotteet paineltiin iholle, jopa kaurakuorinta, joka jätti ihon heleäksi. Eteeriset sekä terapeuttiset öljyt rentouttivat ihanasti, ja puhdistava sekä kosteuttava naamio viimeisteli hoidon. Hoitoon kuului vielä rentouttava hieronta. Kyllä kelpasi jatkaa viikkoa kevein mielin!

Rentouttava hoito olisi omiaan vaikkapa rankan työpäivän päätteeksi, joululahjashoppailun jälkeen tai sitten ihan muuten vain hemmotteluksi. Hoidon teki Jurliquen oma asiantuntija ja kosmetologi Maria, jolta sain myös kullanarvoisia ihonhoitovinkkejä! 

 

 

Sain mukaani muutamia Jurliquen laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita ja kerron niistä lisää kunhan saan oman "kotispan" viriteltyä. Tällä hetkellä pakkailen matkalaukkuja viikonloppureissulle ja käsimatkatavaroihin sujahtaa mukaan tämän hetken suosikkituotteeni, super monikäyttöinen Rose Love Balm. Sitä voi sipaista huuliin ja kuiville kynsinauhoille lentokoneessa - ja lennon jälkeen balmilla voi ojentaa nukkumisesta pörrööntyneet kulmakarvat ;) Poskipäille taputeltuna sillä saa kasvoille kuulautta. Ihana mieto ruusuntuoksu ei myöskään ole pahitteeksi lennon jälkeen!

 

 

 

Tästä päästäänkin siihen arvontaan, josta otsikossa vihjailin. Saan arpoa teidän lukijoiden kesken 50 minuutin Natural Touch -kasvohoidon (arvo 45€). Arvontaan voit osallistua Instagram-tililläni  tykkäämällä Jurliquen spa -kuvasta :) Arvonta jatkuu tiistaihin 1.11. saakka. Onnea matkaan!

 

ps. Jos innostuit hoidosta, etkä malta odottaa onnetarta, voit varata hemmotteluhoidon DOTS:in myymälästä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.