Brunssi Aurajoen varrella

We love sundays

Marina Palace on turkulaiselle tuttu jo rakennuksena - mutta hotellit yleensä ovat paikkakuntalaisille hieman etäisiä paikkoja. Siksi olikin erilaista lähteä brunssille hotelliin, jonka ohi kävelen miltei päivittäin. Silti tunnelma oli kuin pienellä lomalla. Hotellin rauhallinen ja kansainvälinen tunnelma sopi täydellisesti hektisen viikon päätteeksi ja oli mukavaa aloittaa viikonloppu pienellä luksuksella.

Ja sääkin sattui olemaan niin kaunis, että saimme nauttia päivästä ja maisemasta vielä terassin puolellakin lämpimän teekupin kera. Muutama tunti hurahti ihan huomaamatta hyvässä seurassa. 

 

 

 

Brunssi oli maistuva. Kalaa, pieniä leipäsiä, munakasta, croisantteja ja maistuvia lisukkeita. Ja salaattipöydästä sai koottua kivasti salaatin omaan makuun. Jälkkäripöydästä löytyi juuri se mitä olin himoinnut koko viikon - tuhti suklaabrownie ja juustoja. Laseissa kupli Parés Baltà b Cava Brut, joka oli ainakin minun makuuni sopivan kuiva ja ja hapokas. 

 

 

Istuttiin terassilla vielä lämpimät teekupit käsissä ja vaan katseltiin ohikulkevia ihmisiä. Ja nautittiin siitä, että aurinko tuli vähän väliä lämmittämään. Tämä on sitä syksyn parasta aikaa, kun vielä tarkenee terassilla. Aurajoen varsi alkaa olla jo täynnä kellastuneita ja pudonneita lehtiä, mutta vielä hetken saa fiilistellä. 

Huomasin, että aina ei välttämättä tarvitse lähteä kauemmas reissulle - se täydellinen pieni lomahetki voi löytyä myös omasta kotikaupungista. Ja paikkakaan ei voi olla hassumpi kun googlaamalla selvisi, että täällä ovat yöpyneet niin Ruotsin kuningas Kaarle ja kuningatar Silvia, sekä Alankomaiden kuningatar Beatrix. Kyllä tässä kelpaa.

 

 

/Saturday brunch at Grill it!Marina

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.