Hääkakku-tasting Fazerilla
Pääsin viime viime viikolla maistelemaan ja haistelemaan hääkakkutrendejä Kluuvin Karl Fazer Cafeeseen. Vaikka ulkona onkin räntäkeli, ovat häävalmistelut juuri nyt kuumimmillaan. Kakun valinta onkin yksi tärkeimmistä häävalmisteluista – ainakin minun mielestäni. Fazerin kondiittorimestari paljasti hääkakkujen kuumimmat trendit samalla kun pääsimme maistamaan ihanuuksia.
Tässä tulee siis hieman ideoita hääkakun valintaan! 🙂
TRENDIT 2016
- Nakukakut
- Valkosuklaa-samppanja -yhdistelmä
- Lakritsi
- Terva
Oma suosikkini oli tuo tuoreilla mansikoilla koristeltu Fraisier, jota tehtiin 1700-luvulla Ranskassa. Kakussa on vaniljamousseline Madagascarin vaniljasta, tuoretta mansikkaa ja pistaasipohja. Mutta kakut saa siis millä päällisellä vain haluaa – vain mielikuvitus on rajana! Viimeisimpänä listassa on confectioner`s special, joka tällä kertaa oli mansikka-lakritsikakku nakuversiona. Kondiittorimestari ennustaa suurimmaksi trendiksi 2016 häihin lakritsia ja tervaa. Lakritsi onkin ollut pohjoismaissa nouseva trendi jo hetken aikaa.
Hääkakku-tasting on oikein hyvä ajatus jos haluaa kunnolla perehtyä hääkakun valintaan. Kuulemma tastingeihin olisi vielä muutama paikka vapaana, kannattaa kysellä jos kakun valinta on ajankohtaista! :)