Hääkakku-tasting Fazerilla

We love sundays

 

Pääsin viime viime viikolla maistelemaan ja haistelemaan hääkakkutrendejä Kluuvin Karl Fazer Cafeeseen. Vaikka ulkona onkin räntäkeli, ovat häävalmistelut juuri nyt kuumimmillaan. Kakun valinta onkin yksi tärkeimmistä häävalmisteluista - ainakin minun mielestäni. Fazerin kondiittorimestari paljasti hääkakkujen kuumimmat trendit samalla kun pääsimme maistamaan ihanuuksia. 

Tässä tulee siis hieman ideoita hääkakun valintaan! :)

 

 

TRENDIT 2016

  • Nakukakut
  • Valkosuklaa-samppanja -yhdistelmä
  • Lakritsi
  • Terva

 

 

 

Oma suosikkini oli tuo tuoreilla mansikoilla koristeltu Fraisier, jota tehtiin 1700-luvulla Ranskassa. Kakussa on vaniljamousseline Madagascarin vaniljasta, tuoretta mansikkaa ja pistaasipohja. Mutta kakut saa siis millä päällisellä vain haluaa - vain mielikuvitus on rajana! Viimeisimpänä listassa on confectioner`s special, joka tällä kertaa oli mansikka-lakritsikakku nakuversiona. Kondiittorimestari ennustaa suurimmaksi trendiksi 2016 häihin lakritsia ja tervaa. Lakritsi onkin ollut pohjoismaissa nouseva trendi jo hetken aikaa. 

 

Hääkakku-tasting on oikein hyvä ajatus jos haluaa kunnolla perehtyä hääkakun valintaan. Kuulemma tastingeihin olisi vielä muutama paikka vapaana, kannattaa kysellä jos kakun valinta on ajankohtaista! :)

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.