Hääkakku-tasting Fazerilla

 

Pääsin viime viime viikolla maistelemaan ja haistelemaan hääkakkutrendejä Kluuvin Karl Fazer Cafeeseen. Vaikka ulkona onkin räntäkeli, ovat häävalmistelut juuri nyt kuumimmillaan. Kakun valinta onkin yksi tärkeimmistä häävalmisteluista – ainakin minun mielestäni. Fazerin kondiittorimestari paljasti hääkakkujen kuumimmat trendit samalla kun pääsimme maistamaan ihanuuksia. 

Tässä tulee siis hieman ideoita hääkakun valintaan! 🙂

 

kakkutasting4.jpg

kakkutasting2.jpg

 

TRENDIT 2016

  • Nakukakut
  • Valkosuklaa-samppanja -yhdistelmä
  • Lakritsi
  • Terva

 

kakkutasting.jpg

 

kakkutasting3.jpg

 

Oma suosikkini oli tuo tuoreilla mansikoilla koristeltu Fraisier, jota tehtiin 1700-luvulla Ranskassa. Kakussa on vaniljamousseline Madagascarin vaniljasta, tuoretta mansikkaa ja pistaasipohja. Mutta kakut saa siis millä päällisellä vain haluaa – vain mielikuvitus on rajana! Viimeisimpänä listassa on confectioner`s special, joka tällä kertaa oli mansikka-lakritsikakku nakuversiona. Kondiittorimestari ennustaa suurimmaksi trendiksi 2016 häihin lakritsia ja tervaa. Lakritsi onkin ollut pohjoismaissa nouseva trendi jo hetken aikaa. 

 

Hääkakku-tasting on oikein hyvä ajatus jos haluaa kunnolla perehtyä hääkakun valintaan. Kuulemma tastingeihin olisi vielä muutama paikka vapaana, kannattaa kysellä jos kakun valinta on ajankohtaista! :)

 

 

koti ruoka-ja-juoma