Havsvidden

We love sundays

 

Vietimme yhden yön hotelli Havsviddenissä Ahvenanmaan Getalla. Hotelli on ulkosaaristossa, joten maisema on karua kalliota, havupuita ja silmänkantamattomiin merta. Saavuimme myöhään, mutta illan ehdimme istua poreammeessa ja nauttia auringonlaskusta ja kauniista maisemista. 

 

 

Rentouttavan poreilun jälkeen suuntasimme illalliselle Havsviddenin ravintolaan. Söin tähänastisen elämäni parhaat kylmäsavustetut ravut valkosipulileivän ja valkoviinin kera. 

 

 

 

Illallisen jälkeen jäimme katselemaan, kun aurinko painui alas jättäen jälkeensä oranssin viivan. Seisoimme hiljaisuudessa, kunnes viimeinenkin oranssinpunainen valonhäivähdys oli kadonnut horisontin taakse. Ulkomailla tai retkillä tulee usein oltua ihan erilailla läsnä. Tallettaa mieleen tuoksut, sen miten lämmin merituuli heittelee hiuksia. Ja sen hetken. Haluaa muistaa jokaisen sekunnin juuri siitä hetkestä. Hymyilytti. Tässä näin - juuri nyt tällä hetkellä on kaikki niin hyvin. 

 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Tiedän tunteen. Olin viime kesän pyöräreissulla yhden luksusyön Havsviddenissä, ja se oli mah-ta-vaa. Muutenkin Ahvenanmaa on ihan täydellinen kesämatkakohde: lähellä mutta tuntuu kuin olisi... no, ulkomailla. T. Kati

Sunday
We love sundays

Niinpä... Juurikin siltä tuntui! :) Havsviddeniin on päästävä uudelleen ensi kesänä - ja pyörät alle! 

Kommentoi