Hurmaava hotelli Tukholmassa!

We love sundays

Olin viime viikonloppuna visiitillä Tukholmassa. Vietin aikaa kivoissa kahviloissa, nautiskelin hyvästä ruuasta ja viinistä ravintoloissa, näin ystäviä ja kiertelin muutaman hyvän sisustusliikkeen. Niin ja asuin mielestäni Tukholman ihanimmassa hotellissa, Nobiksessa. Trendikkäässä Nobiksessa oli todella hyvä palvelu, ihana aamiainen ja illalla vain makoilin kylpytakki päällä sängyssä syöden vanhan ajan kookospalloja - ne ovat ehdotonta herkkuani :) Oli kyllä niin rentouttava viikonloppu, että sain energiaa koko viikoksi!

 

Oli pakko napsia kuvia hotellin sisustuksesta! Marmoria, marmoria ja marmoria... Olen niin innoissani kaikesta marmoriin liittyvästä, että silmänruokaa riitti kameran täydeltä. Tässä vähän hotellin tunnelmia :)

 

 

 

 

Kaikki sisustusliikkeet, sekä kahvila- ja ravintolavalinnat menivät niin nappiin, että ajattelin kasata ne teille lukijoille yhteen pakettiin. :) Postausta tulossa pian!

Ai niin - yleensä reissuilla päivitän Instagramia ahkerammin kuin blogia, joten kannattaa seurailla :) WLSBLOG! 

 

Kommentit

RiinaMiina (Ei varmistettu)

Onpa upea tuo porraskäytävä! Ihan kuin jostain Pariisista <3

Sunday
We love sundays

Niin on! Se oli kuvattava edestä, ylhäältä ja alhaalta... Mutta en varmaan ole ainoa joka on juossut hölmönä portaita ylös ja alas ;)

Kommentoi