Joulu kuvina

We love sundays

 

Kaikki jouluun liittyvä valmistelu kuten ruokien valmistus, leipominen, paketointi ja koristelu on ihanaa. Mutta heti kun joulu on ohi, tykkään korjata koristeet pois ja aloittaa "puhtaalta pöydältä". Tekee mieli siivota kaappeja, heittää turhia tavaroita pois ja miettiä uusia kuvioita. Aurinko paistelee mukavasti ikkunan läpi ja ollaan menossa koko ajan valoisampaan suuntaan :) 

Joulu oli juuri sitä perinteistä; ystävien näkemistä, riisipuuron ja glögin keittelyä, inspiroivien kirjojen selailua ja kauneimpien joululaulujen laulamista kirkossa. Sain ystävältäni joululahjaksi Virpi Mikkosen Kiitos hyvää pikaruokaa -kirjan, todella todella inspiroiva kirja. Ajattelin tällä viikolla kokeilla jotain kirjan reseptiä, ehkäpä granolaa tai kolmen raaka-aineen suklaakakkua. Sain joulupukilta myös Zarrosta toivomani Chhatwal-Jonssonin tyynynpäällisen :) Se on jo koristamassa olohuonetta.

 

 

 

Minkälainen teidän joulu oli? 

 

 

Kommentit

Ranja
Haavekuvia

Ihania, tunnelmallisia kuvia! Meillä oli iso sukujoulu, koko äidin puoleinen suku juhli yhdessä. Oli mukavaa ja lämmin tunnelma. Vaikka toiset kammoavat sukulaisten näkemistä, mulle ei ole mikään ongelma viettää joulua suvun kanssa. :)

Sunday
We love sundays

Kiitos, kiva jos tunnelma välittyy kuvien mukana :) Se on kyllä mukavaa jos on iso porukka jouluna ja kaikki tulevat toimeen keskenään! :)  

Coach Milla (Ei varmistettu) http://coachmilla.com

Kaunis joulu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.