Joulupöydän keskipiste

We love sundays

 

Tein tänään omin kätösin joulupöydän keskipisteen. En todellakaan ole yleensä mikään viherpeukalo, mutta tänä vuonna innostuin upottamaan sormeni multaan :) Hain Plantagenista muutaman pienen hyasintin ja multasäkin. Ja istutin kukat Ikean lasimaljakkoon. Kukkien laittaminen oli oikeastaan aika mukavaa puuhaa! Nyt kun keskipiste on valmiina, voi alkaa suunnitella loppua kattausta :)

 

 

Pohjalle vähän kukkamultaa ja hyasintit paikoilleen.  

 

 

Täytetään välit mullalla. 

 

Lopuksi multa kastellaan hyvin ja valmista on! :) Hyasinttia ei kuulemma kannata kastella hirveästi, ettei se kasva liian nopeasti. Joulupöydän kattauksessa ajattelin käyttää valkoista, mustaa, vihreää ja kultaa. Sitä pitää vielä suunnitella. 

 

 

 

Kommentit

Anna
Ai niin!

Vaihtoehtoinen versio: skippaa mullan, pesee hyasintit ja laittaa sipuleiden sekaan vaikkapa havuja ja/tai varpuja. Hyasintit kun ei tarvi multaa mihinkään vaan niillä on kaikki tarvittava sipulissaan.

Terv. Myöskin Plantagenin hyasinttitarjouksesta seonnut :D

Sunday
We love sundays

Hyvä idea toikin! :) Jep... Menin itsekin hakemaan pientä joulukuusta ja lähdin hyasinttikassin kera kotiin :D Jos ei mulla olisi jo niin montaa hyasinttia niin laittaisin niitä vielä laseihin....

Kommentoi