KEVÄÄN UUTTA: STOCKMANN MUUMIKANNU

We love sundays

* Yhteistyössä Stockmannin kanssa 

Stockmannilla ja Muumi-tuotteilla on pitkä yhteinen historia. Ensimmäiset muumituotteet tulivat tavarataloihin yksinoikeudella myyntiin 50-luvulla, ja ne aiheuttivat asiakasryntäyksen jota kutsuttiin yleisesti Muumi-kuumeeksi. Tavaratalolla on siitä saakka ollut käytössä oma, Tove Janssonin suunnittelema Muumi-kuosi, jossa seikkailevat Muumilaaksosta tutut hahmot. Kuosin erikoisuus on Muumimamman käsilaukussa näkyvä Stockmannin vanha logo. Kuosia on nähty niin tavaratalon käärepaperissa kun astioissakin. Tänä keväänä kattaus kasvaa.

 

 

Stockmannille ja verkkokauppaan tulee yksinoikeudella myyntiin uusi Muumi-kannu. Olen huomannut, että esimerkiksi ystäväpiirissäni on paljon muumikeräilijöitä. Voisin kuvitella että keräilijöiden lisäksi Muumi-kannu ilahduttaa vaikkapa vastavalmistuneita tai äitiä parin viikon päästä tulevana äitienpäivänä. Muumikannua on valmistettu vain rajattu erä, joten se on keräilyharvinaisuus jo myyntiin tullessaan. 

 

 

 

Tämä Casa Stockmannin tuotteilla stailattu brunssipöytä voisi olla vaikkapa vapunpäiväksi - tai äitienpäivän aamuksi. Sillä kukapa äiti ei ilahtuisi kannusta joka on täynnä kauniita ja keväisiä kukkia? :) Kaunis ja keväinen kimppu on muuten Kukka Fiorista Turun Stockmannin alakerrasta, annan aina ihanalle ja taitavalle floristi-Jannille vapaat kädet taikoa kimppuja ja hyvä tulee :)

 

 

Muumi-kannu tulee myyntiin verkkokauppaan ja tavarataloihin torstaina 28.4 klo 9 alkaen - ja tuotteita on saatavilla rajattu määrä!

 

Kommentit

EricaK
EricaK

Tuo kuosi on ihan mahdottoman suloinen, minulta löytyy sarjan lautanen. Ylisöpö <3

Sunday
We love sundays

Eikös olekin :) <3

Tuutikkki (Ei varmistettu)

En ole kova Muumiastioiden fanittaja mutta tämä kannu on kyllä söpö, ja kauniita kuvia! :)) Ja kukat myös.. Onko kimpussa sireeniä?

Sunday
We love sundays

Kiitos, kiva kuulla että tykkäät kuvista! :) Kyllä näit oikein, kimpussa on sireeniä!

Kommentoi