KLINTA

We love sundays

Kuiva iho? Täältä löytyy ainakin yksi jolla iho kuivuu talvella ihan korpuksi - joskus tekisi mieli kaataa kylpyamme täyteen kosteusvoidetta ja pulahtaa sinne kun mikään ei tehoa. Kävin muutama viikko sitten Turun kauneushoitolassa hoidossa ja löysin hyllyltä palamasta mielenkiintoisen kynttilän. Nimittäin kynttilässä palaa vartaloöljy! Sain pari kynttilää kokeeksi - ja aivan ihania ovat! Kynttilää siis voi polttaa normaaliin tapaan ja se sulaa öljyksi, jolla voi hieroa vaikkapa kuivia käsiä, tai levittää lämmintä ihanan tuoksuista öljyä koko vartalolle. 

 

 

Näitä Klintan öljykynttilöitä löytyy ihanissa tuoksuissa. Omia lemppareita oli ainakin mansikka&ruusu, samppanja&greippi, persikka&hunajameloni ja sitten tämä kuvassakin näkyvä bambu&oliivikukka joka on todella mieto tuoksultaan. 

 

 

Välillä on kiva hemmotella itseään pienellä " koti-spa" -hetkellä :) Näin tiistaisin ainakin kaipaa vähän luksusta arkeen! 

Mitä keinoja teillä on talvi-ihon taltuttamiseen? :)

Kommentit

Ainomaijaa (Ei varmistettu)

Hei mä justiinsa näin jossain näitä klintan kynttilöitä ja mietinkin ovatko hyviä.. Täytyy kokeilla! Etenkin jos löytyy tuo miedompi tuoksuinen. Yleensä käytän vain apteekin rasvoja tai kookosöljyä mutta ei nekään tunnu riittävän tällä hetkellä!

Kommentoi