Olohuone

We love sundays

Kaikilla on kodissaan jotain mitä haluaisi peittää. Minulla se on keskellä olohuoneen seinää sijaitseva ovi. (Ja okei tällä hetkellä kaikki muukin, paitsi näitä kuvia varten siivoamani olohuone...) Ovi vie kylppäriin johon on toinenkin kulkureitti olemassa, joten tuota ovea ei välttämättä tarvitsisi olla olemassa. Seinä on juuri täydellinen pitkälle kaapistolle ja telkkarille ja ovi jää hassusti kaapiston taakse... Kokonainen ovi nyt vain on vaikea peittää.

Pohdin pitkään annanko oven vain rehellisesti olla näkyvissä, vai peitänkö sen jotenkin. Mietin eri vaihtoehtoja pitkään, kunnes näin Instagramissa Desenion julisteita. Tilasin muutaman julisteen kotiin ja kehystin Clas Ohlsonin kehyksillä. Clasun kehykset ovat omaan silmääni juuri sopivan paksuiset. Täytyy kehua kyllä Desenion palvelua - julisteet saapuivat kahdessa päivässä ja kauniisti paketoituna :)

 

 

Tykkään tehdä pieniä rykelmiä tavaroista. Löysin Helsingin Granitista marmorisen tarjoilualustan juuri siihen tarkoitukseen - siihen on kiva koota lempitavaroita tai kynttilöitä. Kasvattelemani tammenterho on tietty yksi lempparijutuistani tällä hetkellä. :)

 

 

Tuoreet kukat ovat myös yksi juttu, joita mielelläni haluan aina pitää olohuoneessa tai keittiössä. Kävin kyselemässä turkulaiselta kukkakauppa Pia Jaalalta minkälaiset kukat nyt tänä syksynä on in. 

Kukkia ei tänä syksynä sidota, vaan ne saavat olla ihan tuollaisenaan vapaana. Valkoista, vihreää, kylmiä sävyjä ja etenkin luonnollista. Minä tykkään!

 

Siinä oli olohuoneen kuulumisia syksyisenä tiistaina. Tähän aikaan vuodesta on niin pimeää, että valoisia kuvia ei ole lainkaan helppo saada kodista. Tänään aurinko kuitenkin näyttäytyi kivasti ja nyt se laskee taivaanrantaan värjäten pilvet liiloiksi ja pinkeiksi. Tänä vuonna syksy on ollut kyllä erityisen kaunista aikaa. 

 

Onko teillä kodissanne kohtia joita haluaisitte peittää?

 

Kommentit

Susann
Eleganssi

Huomio kiinnittyy kyllä tehokkaasti hienoihin julisteisiin eikä oveen. :) Omassa kodissani pohdin, miten harhauttaa katse beigestä muovimatosta...

Kommentoi