OLOHUONEEN MAKEOVER

We love sundays

Luin viime vuonna saman oppaan kuin moni muukin - Marie Kondon Siivouksen elämänmullistava taika -kirjan. Luulin jo olevani immuuni koko opukselle, kunnes se ISKI kuin salama kirkkaalta taivaalta kuukausia jälkikäteen. Sain maaliskuussa siivoushepulin ja kävin läpi joka ikisen kaapin, laatikon ja vaatekappaleen. Raivasin monen monta ikeakassillista kirpputorille. Sen jälkeen aloin tarkastelemaan elämääni toiseltakin kantilta, nimittäin olin ollut jo pitkään tyytymätön olohuoneen kalusteisiin ja tyyliin. White on white -tyyli ei tuntunut enää omalta, kaipasin väriä elämään. Jos jonkun elämänohjeen voisin antaa, olisi se tämä; ÄLÄ KOSKAAN OSTA VALKOISTA SOHVAA (toinen on muuten se että usko äitiä). Valkoinen sohva on jatkuvasti likainen ja pölyinen. 

Laitoin ensin myyntiin sohvan, sitten nojatuolin... Lehtikorin, lampun. Kun istuin kutakuinkin tyhjän olohuoneen lattialla, tuijotin lattianrajasta ruokailuryhmää. Sekin tuntui väärältä uuteen siistiin ja simppeliin elämääni, joten laitoin senkin myyntiin. Olin kuukauden ilman huonekaluja. Oli muuten jotenkin huojentunut tunne kun ei omistanut sohvaa eikä pöytää. Pumppasin ison ilmapatjan keskelle olkkaria, täytin sen tyynyillä ja peitoilla ja katselin siitä telkkaria. Kokonainen Outlander-tuotantokausi taisi mennä siltä patjalta. 

Sen jälkeen aloin katselemaan sohvaa ja pöytää uusin silmin. Sohvaksi valikoitui Ikean Nockeby vaaleanharmaalla kankaalla, lampuksi Artekin hopeinen A330S ja keittiön pöytä on vielä puusepällä tekeytymässä. Siitä lisää ensi viikolla ;) 

Että sellaiset "konmarit" täällä Turussa! Keventyneet kaapit ja olohuone tekivät jotenkin hassulla tavalla myös keventyneen mielen. Tässä ennen - ja jälkeen kuvat! Mitä mieltä olette?

 

 

OLOHUONE ENNEN

 

 

 

JA TÄLTÄ NÄYTTÄÄ OLOHUONE MUUTOKSEN JÄLKEEN

 

Kommentit

EricaK
EricaK

Tuon sohvan väri on ihana! Ja tämä uusi näyttää muutenkin viihtyisämmältä :)

Sunday
We love sundays

Kiitos, mäkin tykkäsin heti ekalla silmäyksellä sohvan väristä :) Kyllä täällä nyt viihtyy :)

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Tosi hyvä muutos, kaunista oli ennenkin, mutta tuo uusi look on ihanan raikas ja skarppi. Se antaa enemmän tilaa fiiliksen mukaan somistamiselle. Vaikka olisikin vaalea, tekee pehmeät sävyt tosi paljon syvyyttä sisustukseen. Ja tuo Artekin valaisin on täydellinen paikkaansa.

Sunday
We love sundays

Kiitos Anne! :) Olen ihan rakastunut tuohon valaisimeen!

Aips (Ei varmistettu)

Onko sohvan väri vaaleanharmaa vai vaaleabeige? :) Molemmat näyttäisi Ikean sivulta löytyvän.

Kommentoi