Täältä löydät joulumielen!

En ole koskaan pitänyt itseäni jouluihmisenä. Minulla ei ole juurikaan perinteitä – jos joulurauhan julistuksen katsomista ja riisipuuron keittämistä ei lasketa. Mutta tänä vuonna tapahtui jotain hassua, nimittäin tulin joulumielelle jo lokakuussa. Ajelin torstaina huvikseni Loviisan aittaan ja sattumalta Riviera Maison oli somistamassa aittaan joulua 🙂 Jäin hetkeksi seuraamaan somistusta ja oli ihan pakko napata teille myös muutama fiiliskuva paikan päältä. Niin tehokkaasti ja nopeasti joulukattaukset ja asetelmat rakentuivat Riviera Maisonin tyttöjen käsissä, että aloin miettiä miten joulua somistaisi omaankin kotiin. Rakastan kauniita kattauksia ja näistä kattauksista jos jostain saa ideoita jouluksi. 

 

PA223532.jpg

PA223535.jpg

PA223536.jpg

 

PA223549.jpg

PA223545.jpg

 

Yleisesti pidän skandinaavisesta ja funktionaalisesta sisustuksesta, mutta kun on kyse kimalluksesta… En vaan pysty vastustamaan! Innostuin ensimmäisissä kattauskuvissa näkyvistä lasitähdistä niin, että oli ihan pakko ostaa tuollainen isompi kultainen tähti kotiin. En ole vielä keksinyt sille paikkaa, mutta ehkä maltan odottaa vähän lähemmäs joulua…

 

PA223541.jpg

PA223551.jpg

PA223537.jpg

 

Loputkin kattaukset jäivät odottelemaan tekolunta. Hävettää myöntää mutta MINÄ PIDÄN TUOSTA KIMMELTÄVÄSTÄ LUMESTA. Saako sitä ripotella myös omaan kotiin? Yritinkin ostaa pussillisen lunta – mutta se oli ainoastaan somistustarkoituksiin. Ehkä hyvä niin.

 

Voisiko minusta sittenkin kuoriutua jouluihminen?

 

Loviisan aitan joulu avataan 1.11. Suosittelen lämpimästi visiittiä Ruskolle – sieltä löytyy silmänruokaa jokaiselle harakalle (kuten minä) joka rakastaa kimalletta! 😉 

Koti Sisustus

Sushiperjantai

 

PA233552.jpg

PA233561.jpg

 

Kokeiltiin eilen uutta Sushi Panda -ravintolaa. Osaisipa itsekin tehdä näin hyvää sushia – se melkeinpä suli suussa…

Sushin kaverina maisteltiin Armigero Valpolicella Ripassoa. En tiedä onko Ripasso aivan oikea valinta sushin kanssa, mutta Ripasso ja etenkin Amarone ovat ikuisia punaviinisuosikkejani, joten valitsen hyllystä liian usein jompaa kumpaa. Tällä kertaa olisin innostunut kokeilemaan Hesarin suosittelemaa punaviiniä , Guigal Côtes du Rhônea, mutta harmikseni se oli loppunut hyllyiltä heti. Täytyy metsästää pulloa paremmalla onnella ensi viikolla 🙂

Onko teillä jotain hyviä vinkkejä sushin valmistukseen tai hyvää viinisuositusta sushin kaveriksi?

 

 

 

Koti Ruoka ja juoma Sisustus