Parasta juuri nyt: Persimon puuron päällä
Mehukas ja hehkuvan oranssi persimon on juuri nyt parasta mitä tiedän. Persimon sisältää runsaasti kuitua, kaliumia, magnesiumia, kalsiumia, mangaania ja rautaa. Kypsän persimonin löytää kaupasta kokeilemalla lähteekö sen vehriö irti. Sen voi syödä sellaisenaan, tai lohkoa vaikkapa puuron päälle niin kuin minä tein 🙂
Keittelen usein kaurapuuron sijaan hiutaleista riisipuuroa. Kun riisipuuron valmistaa vielä kookosmaitoon, on se kertakaikkiaan ihan taivaallista. Mukaan kattilaan voi laittaa kanelitangon ja ripauksen suolaa. Tänään aamulla koristelin puuron tähden muotoisilla persimonin paloilla, tyrnijauheella ja paahdetuilla kookoslastuilla. Nam!!!
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.