Pieni sisustusliike Turussa

We love sundays

Jos asuu keskustassa, kannattaa vaihdella kävelyreittejä tasaisin väliajoin - sillä tavalla kaupungista saa paljon enemmän irti. Turun keskusta on yllätyksiä täynnä, kun ymmärtää vain nostaa katsetta älypuhelimesta kadunvarsien näyteikkunoihin.

Etenkin nyt, kun kesän velvollisuudet ja tapahtumat alkavat olla ohi, on kiva kävellä syksyisessä kaupungissa ihastelemassa sisustusjuttuja. Uniikit pikkuputiikit lisäävät keskustan vetovoimaisuutta ja tekevät kotimatkasta arteenetsintää. Kierroksesta saa aina pientä sisustusinspiraatiota! Näin itsekin löysin Duo-living -sisustusliikkeen, kun päätin eksyä pidempää reittiä kotiin.

Liikkeestä löytyy itsellenikin mieluisia merkkejä, kuten Bruka Design, House doctor, Kalklitir, Tindra, Tine K Home ja Uashmama. Valikoimissa on paljon sellaista, mitä ihan kaikista putiikeista ei löydy!

Vinkkinä teille lukijoille, että Duo-living viettää 3v synttäreitään tällä viikolla tiistaista lauantaihin ja liikkeessä on koko viikon tarjouksia ja yllätyksiä. 

 

 

Liikkeessä myydään pientä sisustustavaraa, kalusteita, herkkuja ja lisäksi myös vaatteita. Ihastuin tähän maanläheiseen syyslookkiin. Raikkaan valkoinen kauluspaita ja lämpöinen neule molemmat Lexingtonilta - ja kaulaan huolettomasti kietaistu huivi BeckSöndergaardilta. Tykkään juuri tuollaisista lämpimistä pitkistä neuleista harmaan ja beigen sävyissä - oikeastaan se on syksyn ykköshankinta, sillä monikäyttöinen neule sopii moneen asukokonaisuuteen.

 

 

HAV, Ö, RO ja LEMPI Skandinavisk tuoksukynttilät ovat syksyn uutuustuotteita duo-livingissä. 

 

 

 

Bloomingvillen laatikot ovat hauskoja. Itselläni on nämä laatikot isommassa koossa ja ne toimittavat yöpöytien virkaa molemmin puolin sänkyä. 

 

 

Sain valita kaupasta mukaani muutaman Nicolas Vahén herkun - ja tein niistä oman reseptin tapaksille. Idea tapaksista lähti muuten Madridin kauppahallista, johon ihastuin korviani myöten alkukesästä. Voitte lukea lisää reissusta täällä! Herkullinen tapasresepti siis tulossa pian blogiin.

Jotenkin nämä ensimmäiset syyspäivät ovat niin inspiroivia - taas kuin uusi alku. 

Puss och kram! Mukavaa alkuviikkoa kaikille :)

 

* Juttu tehty yhteistyössä duo-living -liikkeen kanssa

Kommentoi