RAPEAT JUUSTO-PARSAKAALIPALLOT

parsapullat.jpg

 

 

Kun hätyytellään hellerajaa, ei aina tee mieli syödä niin raskaasti. Kokeilin eilen lihan sijaan tehdä kasviksista ”lihapullia”. Srirachakastike ja juusto tekevät näistä palleroista ihanan meheviä ja maukkaita – ja rapeita! Nämä parsapullat menevät piknikillä naposteltavana, tai dipattuna. Tai vaikkapa tuomaan ruokaisuutta salaattiin! Kannattaa kokeilla 🙂

 

Näin valmistat pallurat:

 

  • 400g parsakaalinippu
  • 2 kananmunaa
  • 1rkl srirachakastiketta
  • 1tl suolaa
  • 1tl rouhittua mustapippuria
  • 0,5dl parmesaanijuustoa
  • 1dl juustoraastetta
  • 0,5dl korppujauhoja

 

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pilko parsakaali huolellisesti ihan pieneksi muruksi ja sekoita joukkoon kuivat ainekset ja juustot. Lisää kaksi kananmunaa ja srirachakastike ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna seoksen levätä hetki ja pyörittele 12 palloa leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes pullat ovat saaneet hieman väriä pintaan. 

koti ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.