Ryhtiliike

We love sundays

Tämä tyttö palasi vihdoin reissuilta. Koko kesän jatkuneen kuohuviinin lipittelyn, kermaisten britakakku palojen ja italianmatkan pasta-annosten jälkeen löysin itseni ihmettelemästä vihannesosastolta. Tähän on tultava muutos. Olen tähän saakka ollut huono syömään vihanneksia ja ainoa jota olen tehnyt ovat erilaiset salaatit. Salaattien popsiminen käy kuitenkin pidemmän päälle tylsäksi - ja se päättyy aina jonkinlaiseen herkkuihin sortumiseen. 

Päätin haastaa itseni tänä syksynä OIKEASTI hyviä ja maistuvia vihannesruokia. Nappasin mukaani yrttejä, kukkakaalia, parsakaalia ja ihanan värisiä porkkanoita. Kukkakaalista ja parsakaalista tein kermaista muusia, enkä tiedä miten olen elänyt ennen tätä herkkua. Yllätyin, miten hyviä vihannekset voivatkaan olla - puhumattakaan helppoudesta! Tässä ohje herkullisiin rosmariiniporkkanoihin:

 

 

ROSMARIINIPORKKANAT

  • 6 porkkanaa
  • voita ja oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • hunajaa
  • tuoreita rosmariininoksia

Kuori ja paloittele porkkanat. Kuullota rosmariinia hetki voissa ja oliiviöljyssä. Ota oksat pois ja paista porkkanoita miedolla lämmöllä. Lisää lusikallinen hunajaa, ripaus suolaa ja rouhaise mustapippuria. Paistele porkkanoita, kunnes ne pehmenevät. Itse jätin porkkanat hieman rapeiksi. Ne sopivat lisukkeeksi, tai naposteltavaksi sellaisenaan. Porkkanat katosivat täällä hetkessä parempiin suihin!

 

Toivottavasti tästä tulee uusi elämäntapa. Mukavaa ja fressiä perjantaita teille kaikille!

Kommentoi