Sushiperjantai

 

PA233552.jpg

PA233561.jpg

 

Kokeiltiin eilen uutta Sushi Panda -ravintolaa. Osaisipa itsekin tehdä näin hyvää sushia – se melkeinpä suli suussa…

Sushin kaverina maisteltiin Armigero Valpolicella Ripassoa. En tiedä onko Ripasso aivan oikea valinta sushin kanssa, mutta Ripasso ja etenkin Amarone ovat ikuisia punaviinisuosikkejani, joten valitsen hyllystä liian usein jompaa kumpaa. Tällä kertaa olisin innostunut kokeilemaan Hesarin suosittelemaa punaviiniä , Guigal Côtes du Rhônea, mutta harmikseni se oli loppunut hyllyiltä heti. Täytyy metsästää pulloa paremmalla onnella ensi viikolla 🙂

Onko teillä jotain hyviä vinkkejä sushin valmistukseen tai hyvää viinisuositusta sushin kaveriksi?

 

 

 

koti sisustus ruoka-ja-juoma