Uusi alusvaateliike Turussa + teetkö sinäkin nämä yleiset mokat ostoksilla?

We love sundays

 

Tiesitkö, että suomalainen nainen ostaa keskimäärin vain 1,7 rintaliivit vuodessaYksiä liivejä käytetään 2-3 vuoden ajan. Kun asiaa paremmin miettii, onhan se todella vähän - ja suomalaiset ovatkin naapurimaita jäljessä niin skandinaavisessa vertailussa, kuin koko Keski-Eurooppaankin nähden. Turkuun juuri avatun WAU Lingerien perustaja Outi Kurvinen kertoo, että lisäksi on yleistä, että ostopäätös tehdään väärin perustein. Outi kertoi hieman vinkkejä oikeanlaisten liivien valintaan, ja kerron myös pian mitkä ovat ne yleisimmät mokat rintaliivien valinnassa!

 

 

 

Yleisimmät mokat rintaliivejä ostaessa:

 

  • Ympärysmitta on liian suuri

Liian suuri ympärysmitta johtaa siihen, että liivi ei tue riittävästi. Näin rinnat pääsevät heilumaan ja olo on epämukava. Tulee myös olo, että liivejä tulee nykiä koko ajan joka suuntaan. 

  • Kuppi on liian pieni

Liian pieni kuppi puolestaan aiheuttaa niin sanotun "tulpatissin" eli liivin yläreunasta rinta pullottaa ja tämä extrapainautuma sekä tuntuu ikävältä, eikä anna kovin hyvää näkymää paidan alta.

 

 

JUURI SIKSI rintaliivikauppa onkin parasta tehdä palvelumyymälässä, jossa koko tarkistetaan eikä virheostoja tule. Outin mukaan useimmat naiset tuntevat suurinpiirtein kokonsa, mutta ongelma on se, että jokaisen brändin sisällä eri mallista voi sopiva koko vaihdella. Siksi liivi on aina sovitettava, eikä esimerkiksit tilattava verkkokaupasta. 

 

 

 

 

 

Kävin lisäksi tutustumassa uuden WAU Lingerien valikoimaan. Eniten silmääni miellytti hollantilainen yläpuolella näkyvä merkki marlies dekkers sekä Sapph. Yksinkertaisia ja mukavia alusvaatteita pienellä twistillä! 

Oli myös kiva oppia uutta alusvaatteiden valikoinnista, sillä mikään ekspertti en asiassa ollut. Toivottavasti postauksesta oli teillekin hyötyä! Lopuksi vielä marlies dekkersin itsetuntoa boostaava lausahdus - tämähän jokaisen naisen pitäisi muistaa :) 

 

 

Niin, ja WAU Lingerie löytyy osoitteesta Yliopistonkatu 26!

 

 

 

Kommentoi