UUSILLE ALUILLE

We love sundays

 

 Iso kuppi kahvia ja vaatekaappien kevätsiivouksen suunnittelua. Kevät on minulle mielentila joka on raivattava kotiin kaappien kautta. On taas aika tyhjentää laatikot ja kaapit turhasta sälästä jota on kertynyt talven aikana. Pakata talvitakit ja kengät varastoon. Pyyhkiä armottoman kirkkaassa kevätvalossa tomuiset listanpäälliset joita ei talven pimeydessä huomaa. Tampata matot, pestä ikkunat ja varata kirpputoripaikka kaikelle turhalle tavaralle jota ei enää halua säilyttää taakkana.     

Kevätsiivouksen voi tehdä myös mielelle, sillä tunkkainen mieli voi kaivata talven jäljiltä raikastusta! Monelle iskevää kevätväsymystä selittävät osaltaan talven jäljiltä huonot elämäntavat, kuten epäterveellinen ruokavalio, vähälle jäänyt liikunta ja sekaisin mennyt unirytmi.   Aivan kuin nurkissa ja kaapeissa pyöriville turhille tavaroille ja vaatteille - mielellekin voisi tehdä inventaarion! Voi miettiä mitä asioita haluaa saavuttaa tänä keväänä - ja mistä asioista haluaa luopua. Auttaisikohan kunnon hikilenkki karistamaan mielen pölypallot ja herättämään alkavaan kevääseen?  

Tai sitten voi vain hetken hengitellä. Ulos vanhaa talven väsymystä ja vetää sisään uutta, puhdasta raikasta ilmaa. Keskittyä löytämään elämästä asioita jotka ovat kivasti.  Sitten kun koti ja mieli on siivottu, voi kevään ottaa vastaan kepein askelin.  

Kippis - uusille aluille! :)

 

  

We Love Sundays on muuten Facebookissa ja Instagramissa, käyhän tykkäilemässä jos haluat tiedon postauksista heti :) 

 

Kommentit

Johannaamuisin
Vinkkelistä

Hei, itse olen aivan samanlaisia ajatuksia pyöritellyt. 

Ja mielen inventaario - miten hyvin sanottu! 

Sunday
We love sundays

Keväisin sitä aina tekee mieli uudistaa kotia ja omaa itseäkin. Kiitos! :) 

Mukavaa viikkoa sinulle! :)

Sanph
Sanph

Niin kaunis kuva, ja aivan ihana kahvikuppi! Mistähän se mahtaa olla?

Sunday
We love sundays

Kiitos paljon! :) Ostin kupin juuri eilen Turun H&M Homesta! 

Sanph
Sanph

Jesh, eli ihan naapurista! Pitääkin käydä piipahtamassa siellä :) kiitti vinkkauksesta!

Kommentoi