VIIKONLOPUN IISEIN AVOCADOTOAST
Pehmeä cheddar ja kermainen avocado ovat kuin luotu yhteen. Ja kun nämä kaksi yhdistää rapeaan, öljyssä paistettuun leipään on suussa sulava välipala valmis. Nämä rapeat ja mehevät leivät katoavat parempiin suihin alta aikayksikön.
- Leipää
- Cheddarjuustoa
- Avocadoa
- Oliiviöljyä
- Basilikaa
- Suolaa
Leikkaa leipää siivuiksi ja laita muutama pala cheddarjuustoa siivujen päälle. Paista leivänpuolikkaita oliiviöljyssä miedolla lämmöllä juustopuoli ylöspäin, kunnes leivät ruskistuvat kauniisti ja juusto hieman sulaa. Leikkaa avocadosta paloja ja asettele cheddarijuuston päälle. Lisää myös pari basilikanlehteä. Yhdistä puolikkaat, rouhaise leivän päälle vähän suolaa myllystä ja nauti heti!